Basia H - opinia (1) Serdecznie polecam współpracę z Panią Magdaleną Makać z biura invilla... Basia H Beata - opinia (1) Sprzedać mieszkanie w czasie rosnącej inflacji jest trudne ale nie... Beata Magda - opinia (2) Profesjonalna obsługa, troska o dobro klienta, pomoc w załatwieniu... Magda
małgorzata - opinia (1) Profesjonalna obsługa, pomoc merytoryczna na najwyższym poziomie. Serdecznie... małgorzata agata - opinia (1) Kupowałam mieszkanie za pośrednictwem Pani Agaty Borys. Duży profesjonalizm... agata Gabriela - opinia (1) Moje kontakty z Agencją datują się już od paru lat. Działania podejmowane... Gabriela Beata Majkowska - opinia (1) Bardzo polecam. Pani Dominika Gończ-Grzelak- wysoki profesjonalizm, wysoka... Beata Majkowska Ania - opinia (1) Zakup i wybór mieszkania, to bardzo ważna w życiu decyzja, liczy się wszystko... Ania Katarzyna - opinia (1) Ostatnio kupiliśmy mieszkanie, osoba kontaktowa była Pani Agata. Bardzo... Katarzyna Michalina - opinia (1) Polecam gorąco biuro Invilla. Moją pośredniczką była Pani Beata Fedak, która... Michalina Katarzyna Wojciechowska-Kutyła - opinia (1) Kilka miesięcy szukałam dużego mieszkania dla rodziny z trójką dzieci i... Katarzyna Wojciechowska-Kutyła Roman - opinia (1) Pani Maria pomogła nam wynająć świetne mieszkanie w dzielnicy Garnizon. Nawet... Roman Magda - opinia (1) Na przestrzeni 3 ostatnich lat miałam wielką przyjemność kilkukrotnie... Magda Maciej - opinia (1) z usług biura skorzystałem przy okazji wynajmu apartamentu. Pani Daria, która... Maciej Dawid - opinia (1) Serdecznie polecam Biuro Nieruchomości InVilla, a w szczególności Panią Darię... Dawid Dorota - opinia (1) Ogromne podziękowania dla Pani Moniki Górskiej. Świetny fachowiec, który... Dorota Barbara - opinia (1) Serdeczne podziękowanie dla P. Agaty Borys za pomoc przy zakupie mieszkania .... Barbara Justyna Małaczek - opinia (1) Pani Dominika Gończ-Grzelak jest bardzo profesjonalna w swiom zawodzie.... Justyna Małaczek Kamila A - opinia (1) Współpracę z Panią Dominiką Grzelak bardzo dobrze oceniam. Drugi raz miałam... Kamila A Piotr Szulczewski - opinia (1) Bardzo profesjonalna usluga zarzadzania znalezienia i wybrania najemcy i... Piotr Szulczewski