Kamila - opinia (1) Poniższe referencje przekazuję w imieniu swoim oraz mojego męża. Jest nam... Kamila Paulina - opinia (1) Bardzo profesjonalne podejście do klienta, opieka na każdym kroku transakcji,... Paulina Kamila - opinia (1) Skorzystaliśmy z usług agencji InVilla przy najmie biura. Pani Patrycja Glanc... Kamila
Irena - opinia (1) Profesjonalizm w każdym calu. P.Wioletto serdecznie dziękuję za niesamowite... Irena Patrycja - opinia (1) Jestem niesamowicie zadowolona z obsługi przez Panią Beatę Fedak. Jest to... Patrycja Anna - opinia (1) Skorzystaliśmy z usług firmy InVilla a konkretnie z pomocy Pani Katarzyny... Anna Krzysztof i Beata - opinia (1) Sprzedać mieszkanie w czasie rosnącej inflacji jest trudne ,ale nie... Krzysztof i Beata Kasia A - opinia (1) Serdeczne podziękowania dla Pani Dominiki Gończ - Grzelak za profesjonalna... Kasia A Beata i Wojciech Adamowicz - opinia (1) Kolejny raz korzystaliśmy z usług Pani Dominiki Gończ-Grzelak reprezentującej... Beata i Wojciech Adamowicz Basia H - opinia (1) Serdecznie polecam współpracę z Panią Magdaleną Makać z biura invilla... Basia H Beata - opinia (1) Sprzedać mieszkanie w czasie rosnącej inflacji jest trudne ale nie... Beata Magda - opinia (2) Profesjonalna obsługa, troska o dobro klienta, pomoc w załatwieniu... Magda małgorzata - opinia (1) Profesjonalna obsługa, pomoc merytoryczna na najwyższym poziomie. Serdecznie... małgorzata agata - opinia (1) Kupowałam mieszkanie za pośrednictwem Pani Agaty Borys. Duży profesjonalizm... agata Gabriela - opinia (1) Moje kontakty z Agencją datują się już od paru lat. Działania podejmowane... Gabriela Beata Majkowska - opinia (1) Bardzo polecam. Pani Dominika Gończ-Grzelak- wysoki profesjonalizm, wysoka... Beata Majkowska Ania - opinia (1) Zakup i wybór mieszkania, to bardzo ważna w życiu decyzja, liczy się wszystko... Ania Katarzyna - opinia (1) Ostatnio kupiliśmy mieszkanie, osoba kontaktowa była Pani Agata. Bardzo... Katarzyna Michalina - opinia (1) Polecam gorąco biuro Invilla. Moją pośredniczką była Pani Beata Fedak, która... Michalina Katarzyna Wojciechowska-Kutyła - opinia (1) Kilka miesięcy szukałam dużego mieszkania dla rodziny z trójką dzieci i... Katarzyna Wojciechowska-Kutyła