Izabela - opinia (1) Obsługa na najwyższym poziomie. Pełne zaangażowanie i profesjonalizm p. Kasi... Izabela Natalia Zaborowska - opinia (1) Po kilku transakcjach we współpracy z agencją InVilla mogę szczerze... Natalia Zaborowska Ania i Paweł - opinia (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z przebiegu tranzakcji sprzedaży naszego domu.... Ania i Paweł
jacek i arleta - opinia (1) Serdecznie polecam biuro nieruchomości InVilla a w szczególności Panią Beatę... jacek i arleta Paweł - opinia (1) Dzięki raz jeszcze! P. Dominika Gończ- Grzelak przy okazji poszukiwania... Paweł Julia - opinia (1) Pani Dominika Gończ-Grzelak pomogła mi wynająć mieszkanie w ekspresowym... Julia ania - opinia (1) Skorzystałam z usług biura oraz p. Natalii przy okazji poszukiwania Najemcy.... ania Ryszard - opinia (1) Bardzo profesjonalna obsługa .Po kilku ofertach dostałem odpowiednią... Ryszard Łukasz - opinia (1) Na biuro nieruchomości inVilla natrafiłem kupując jedno z mieszkań, które... Łukasz Maria - opinia (1) Z pełną odpowiedzialnością polecam współpracę z panią Agnieszką Pawlikowską z... Maria Jan - opinia (1) Przekazałem do biura mieszkanie,które chciałem wynająć. Bardzo... Jan Anna - opinia (1) Miałam przyjemność korzystać z usług biura przy sprzedaży mieszkania. Pani... Anna Grzegorz - opinia (1) Dobry i rzeczowy kontakt, profesjonalnie przygotowana oferta mieszkania.... Grzegorz Viktoria - opinia (1) Bardzo profesjonalne podejście do klienta, szeroki wybór ofert, indywidualne... Viktoria Mariusz M. - opinia (1) To biuro nieruchomości jest zdecydowanie najlepszym w całym Trójmieście.... Mariusz M. Justyna - opinia (1) Najlepszy pośrednik nieruchomości z którym miałam do czynienia.... Justyna Piotr - opinia (1) Jestem zachwycony profesjonalizmem p. Klaudii przy wynajmie mojego... Piotr Magdalena - opinia (1) Polecam firmę InVilla za profesjonalizm w pośrednictwie a w szczególności... Magdalena Iza - opinia (1) Polecam współpracę z biurem Invilla i panią Klaudią Kappes. Pełen... Iza Paula - opinia (1) Polecam Biuro Nieruchomosci InVilla. Jestem bardzo zadowolona z pomocy przy... Paula