Maria - opinia (1) Z pełną odpowiedzialnością polecam współpracę z panią Agnieszką Pawlikowską z... Maria Jan - opinia (1) Przekazałem do biura mieszkanie,które chciałem wynająć. Bardzo... Jan Anna - opinia (1) Miałam przyjemność korzystać z usług biura przy sprzedaży mieszkania. Pani... Anna
Grzegorz - opinia (1) Dobry i rzeczowy kontakt, profesjonalnie przygotowana oferta mieszkania.... Grzegorz Viktoria - opinia (1) Bardzo profesjonalne podejście do klienta, szeroki wybór ofert, indywidualne... Viktoria Mariusz M. - opinia (1) To biuro nieruchomości jest zdecydowanie najlepszym w całym Trójmieście.... Mariusz M. Justyna - opinia (1) Najlepszy pośrednik nieruchomości z którym miałam do czynienia.... Justyna Piotr - opinia (1) Jestem zachwycony profesjonalizmem p. Klaudii przy wynajmie mojego... Piotr Magdalena - opinia (1) Polecam firmę InVilla za profesjonalizm w pośrednictwie a w szczególności... Magdalena Iza - opinia (1) Polecam współpracę z biurem Invilla i panią Klaudią Kappes. Pełen... Iza Paula - opinia (1) Polecam Biuro Nieruchomosci InVilla. Jestem bardzo zadowolona z pomocy przy... Paula Rafał - opinia (1) Najlepsza agencja w Trójmieście. Profesjonalna i sympatyczna obsługa, pani... Rafał Bożena - opinia (1) Bardzo dziękujemy Pani Klaudii Kappes za profesjonalizm dzięki któremu... Bożena Krystyna - opinia (1) Gorąco polecam biuro nieruchomości InVilla, a w szczególności współpracę z... Krystyna Karina Kuza-Hupało - opinia (1) Z przyjemnością chciałabym polecić usługi firmy InVilla, a w szczególności... Karina Kuza-Hupało Mirosław Czarkowski - opinia (1) Korzystałem z usługi najmu mieszkania. Jestem bardzo zadowolony. Szybki... Mirosław Czarkowski Małgorzata - opinia (1) Gorąco polecam Biuro Nieruchomosci InVilla. Bardzo dziękuję Pani Beacie... Małgorzata Hania - opinia (1) Agencja bardzo pomocna. Kiedy sprzedawałem moje mieszkanie w Redzie Pan Dawid... Hania Tomasz - opinia (1) Polecam. Bardzo profesjonalna obsługa. Wysokiej jakości zdjęcia mieszkania.... Tomasz Joanna - opinia (1) Profesjonalna obsługa, merytorycznie, konkretnie i w miłej atmosferze... Joanna