Adam - opinia (1) Bardzo polecam współpracę z panią Darią Chłopik. Pełen profesjonalizm,... Adam Małgorzata - opinia (1) W ramach współpracy z Invilla miałam kontakt z Panią Agatą Borys w ramach... Małgorzata Maria i Henryk - opinia (1) Pani Dominika Gończ - Grzelak w trakcie poszukiwania przyszłego nabywcy... Maria i Henryk
Marek - opinia (1) Przy najmie nieruchomości oraz potem przy sprzedaży pomagała mi Pani Dominika... Marek Patrycja K. - opinia (1) Udana współpraca. Pani Dominika Gończ-Grzelak jest bardzo uprzejmą i rzeczową... Patrycja K. Rafał - opinia (1) Z usług firmy Invilla korzystaliśmy sprzedając mieszkanie. Współpracę... Rafał Piotr - opinia (1) Szczerze polecam współpracę z InVilla Nieruchomości, a w szczególności... Piotr Aleksandra - opinia (1) Pełen profesjonalizm, dyspozycyjność i wspaniała obsługa. Aleksandra Karolina i Kacper - opinia (1) Pani Dominika wykazała się pełnym profesjonalizmem oraz rzetelna pomocą Karolina i Kacper Barbara - opinia (1) Współpraca z Panią Dominiką Gończ-Grzelak to sama przyjemność. Zorganizowana,... Barbara Jan - opinia (1) Polecam wszystkim wspólpracę z panią Agnieszką Pawlikowską z Invilla... Jan Izabela - opinia (1) Obsługa na najwyższym poziomie. Pełne zaangażowanie i profesjonalizm p. Kasi... Izabela Natalia Zaborowska - opinia (1) Po kilku transakcjach we współpracy z agencją InVilla mogę szczerze... Natalia Zaborowska Ania i Paweł - opinia (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z przebiegu tranzakcji sprzedaży naszego domu.... Ania i Paweł jacek i arleta - opinia (1) Serdecznie polecam biuro nieruchomości InVilla a w szczególności Panią Beatę... jacek i arleta Paweł - opinia (1) Dzięki raz jeszcze! P. Dominika Gończ- Grzelak przy okazji poszukiwania... Paweł Julia - opinia (1) Pani Dominika Gończ-Grzelak pomogła mi wynająć mieszkanie w ekspresowym... Julia ania - opinia (1) Skorzystałam z usług biura oraz p. Natalii przy okazji poszukiwania Najemcy.... ania Ryszard - opinia (1) Bardzo profesjonalna obsługa .Po kilku ofertach dostałem odpowiednią... Ryszard Łukasz - opinia (1) Na biuro nieruchomości inVilla natrafiłem kupując jedno z mieszkań, które... Łukasz