Michalina - opinia (1) Polecam gorąco biuro Invilla. Moją pośredniczką była Pani Beata Fedak, która... Michalina Katarzyna Wojciechowska-Kutyła - opinia (1) Kilka miesięcy szukałam dużego mieszkania dla rodziny z trójką dzieci i... Katarzyna Wojciechowska-Kutyła Roman - opinia (1) Pani Maria pomogła nam wynająć świetne mieszkanie w dzielnicy Garnizon. Nawet... Roman
Magda - opinia (1) Na przestrzeni 3 ostatnich lat miałam wielką przyjemność kilkukrotnie... Magda Maciej - opinia (1) z usług biura skorzystałem przy okazji wynajmu apartamentu. Pani Daria, która... Maciej Dawid - opinia (1) Serdecznie polecam Biuro Nieruchomości InVilla, a w szczególności Panią Darię... Dawid Dorota - opinia (1) Ogromne podziękowania dla Pani Moniki Górskiej. Świetny fachowiec, który... Dorota Barbara - opinia (1) Serdeczne podziękowanie dla P. Agaty Borys za pomoc przy zakupie mieszkania .... Barbara Justyna Małaczek - opinia (1) Pani Dominika Gończ-Grzelak jest bardzo profesjonalna w swiom zawodzie.... Justyna Małaczek Kamila A - opinia (1) Współpracę z Panią Dominiką Grzelak bardzo dobrze oceniam. Drugi raz miałam... Kamila A Piotr Szulczewski - opinia (1) Bardzo profesjonalna usluga zarzadzania znalezienia i wybrania najemcy i... Piotr Szulczewski Adam - opinia (1) Bardzo polecam współpracę z panią Darią Chłopik. Pełen profesjonalizm,... Adam Małgorzata - opinia (1) W ramach współpracy z Invilla miałam kontakt z Panią Agatą Borys w ramach... Małgorzata Maria i Henryk - opinia (1) Pani Dominika Gończ - Grzelak w trakcie poszukiwania przyszłego nabywcy... Maria i Henryk Marek - opinia (1) Przy najmie nieruchomości oraz potem przy sprzedaży pomagała mi Pani Dominika... Marek Patrycja K. - opinia (1) Udana współpraca. Pani Dominika Gończ-Grzelak jest bardzo uprzejmą i rzeczową... Patrycja K. Rafał - opinia (1) Z usług firmy Invilla korzystaliśmy sprzedając mieszkanie. Współpracę... Rafał Piotr - opinia (1) Szczerze polecam współpracę z InVilla Nieruchomości, a w szczególności... Piotr Aleksandra - opinia (1) Pełen profesjonalizm, dyspozycyjność i wspaniała obsługa. Aleksandra Karolina i Kacper - opinia (1) Pani Dominika wykazała się pełnym profesjonalizmem oraz rzetelna pomocą Karolina i Kacper