Ewa - opinia (1) Agencja nieruchomości Invillla to klasa sama w sobie. Pełen profesjonalizm i... Ewa Tomasz - opinia (1) Całkowity profesjonalizm ze strony pracowników. Nie spodziewałem się, by... Tomasz Aneta - opinia (1) Pani Dominika Gończ-Grzelak mimo problemów bardzo pomogła i wykazała się... Aneta
Magda i Piotr - opinia (1) Naszą transakcję sprzedaży mieszkania przeprowadziła Pani Kasia Baraniak. Od... Magda i Piotr Janusz Wierzyński - opinia (1) Bardzo dziękujemy Pani Beacie Fedak za pomoc w sprzedaży domu. To była... Janusz Wierzyński Jagoda Klechowicz - opinia (1) Pani Dominika Gończ - Grzelak jest niezmiernie ciepłą i pomocną osobą. Nie... Jagoda Klechowicz Ewa Kmieć - opinia (1) Z usługi In Villa Nieruchomości korzystałam pierwszy raz, droga Pani... Ewa Kmieć Przemek Sadowski - opinia (1) Pan Marcin bardzo profesjonalnie pomógł mi w przy przygotowaniu mieszkania do... Przemek Sadowski Magda i Marcin - opinia (1) Polecamy biuro Invilla, a szczególnie panią Beatę. Pełen profesjonalizm i... Magda i Marcin L.Dormanowski - opinia (1) Pani Beato Ta droga chcialbym serdecznie i z calego serca podziekowac za... L.Dormanowski Gabriela - opinia (1) Z usług In Villa Nieruchomości korzystałam już po raz kolejny. Jestem bardzo... Gabriela Karolina - opinia (1) Pani Natalia - osoba niesamowicie kontaktowa, pełen profesjonalizm. Karolina Maciej - opinia (1) Polecam Panią Dominikę Gończ - Grzelak Pełen profesjonalizm ! Maciej Ola i Jacek - opinia (1) Pani Dominika Gończ-Grzelak pełen profesjonalizm i efektywność . Jako klienci... Ola i Jacek Leszek z Sopotu - opinia (1) invilla - profesjonalnie ,bez zadnych uwag ,polecam Pani Kasia mila,... Leszek z Sopotu Natalia - opinia (1) Super obsługa, pełen profesjonalizm. Polecam! Natalia Rafał - opinia (1) Bardzo miła obsługa . Pełen profesjonalizm . Pomoc nawet w wekend Rafał Ania i Michał - opinia (1) Gorąco polecamy Biuro Nieruchomości InVilla ,a w szczególności współpracę z... Ania i Michał Joanna - opinia (1) Kilkakrotnie już współpracowałam z biurem Invilla i za każdym razem jestem... Joanna Olga i Artur - opinia (1) Razem z Mężem zainteresowani wynajmem przepięknego domu, trafiliśmy pod... Olga i Artur