Maciej - opinia (1) Serdecznie polecamy firmę InVilla, a zwłaszcza panią Kasię Baraniak! Od... Maciej Hanna i Bohdan - opinia (1) Bardzo dziękujemy Pani Beacie Fedak za sprzedaż mieszkania .Nasz udział w... Hanna i Bohdan Iza Cigert - opinia (1) Polecam każdemu, kto chce sprzedać lub kupić nieruchomość. Mega... Iza Cigert
Wioletta Chabowska - opinia (1) Bardzo profesjonalna, miła, kompetentna obsługa od początku do końca... Wioletta Chabowska Aleksandra - opinia (1) Gorąco polecam! Praca z Panią Beatą Fedak to czysta przyjemność oraz... Aleksandra Elżbieta - opinia (1) Dziękujemy Pani Karolinie za pomoc w zakupie mieszkania. Profesjonalna osoba,... Elżbieta Elżbieta i Stanisław - opinia (1) Serdecznie dziękujemy Pani Anicie Martowicz za wszechstronną pomoc przy... Elżbieta i Stanisław Justyna i Robert - opinia (1) Pani Dominika Gończ - Grzelak pomogła nam wynająć dom. Podczas każdego... Justyna i Robert Anna, Aleksander - opinia (1) Witamy serdecznie, chcielibyśmy się podzielić opinią na temat Pani Anity... Anna, Aleksander Andrzej - opinia (1) Absolutnie profesjonalna działalność, bardzo duże zdolności mediacyjne,... Andrzej Malgorzata - opinia (1) Po raz drugi wspolpracowalam z przedstawicielka firmy InVIlla - Pania... Malgorzata Marta i Adam - opinia (1) Pani Anita Martowicz....jedna z najlepszych, o ile nie najlepsza!, agentka w... Marta i Adam Rafał F. - opinia (1) Profesjonalna obsługa, duża wiedza merytoryczna, świetny kontakt i szybkie... Rafał F. Katarzyna - opinia (1) Jestem bardzo mile zaskoczona bardzo profesjonalną obsługą i pomocą w... Katarzyna Piotr i Tatiana - opinia (1) Serdecznie dziękuję Pani Anicie Martowicz, z którą miałam przyjemność... Piotr i Tatiana Katarzyna - opinia (1) Od początku działalności InVilla-korzystamy jako firma i osoba prywatna z jej... Katarzyna Karina D. - opinia (1) Gorąco polecam Anitę Martowicz; poprowadziła nas lekką, acz pewną ręką... Karina D. Ewa - opinia (1) Bardzo polecam współpracę z p. Dominiką Gończ-Grzelak z biura InVilla... Ewa Wojciech Grzybowski - opinia (1) Miałem przyjemność współpracy z Panią Dominiką przy kilku transakcjach... Wojciech Grzybowski Jarosław Jagiełło - opinia (1) Serdeczne podziękowania dla pani Anity Martowicz z biura In Villa za... Jarosław Jagiełło