Andrzej - opinia (1) Absolutnie profesjonalna działalność, bardzo duże zdolności mediacyjne,... Andrzej Malgorzata - opinia (1) Po raz drugi wspolpracowalam z przedstawicielka firmy InVIlla - Pania... Malgorzata Marta i Adam - opinia (1) Pani Anita Martowicz....jedna z najlepszych, o ile nie najlepsza!, agentka w... Marta i Adam
Rafał F. - opinia (1) Profesjonalna obsługa, duża wiedza merytoryczna, świetny kontakt i szybkie... Rafał F. Katarzyna - opinia (1) Jestem bardzo mile zaskoczona bardzo profesjonalną obsługą i pomocą w... Katarzyna Piotr i Tatiana - opinia (1) Serdecznie dziękuję Pani Anicie Martowicz, z którą miałam przyjemność... Piotr i Tatiana Katarzyna - opinia (1) Od początku działalności InVilla-korzystamy jako firma i osoba prywatna z jej... Katarzyna Karina D. - opinia (1) Gorąco polecam Anitę Martowicz; poprowadziła nas lekką, acz pewną ręką... Karina D. Ewa - opinia (1) Bardzo polecam współpracę z p. Dominiką Gończ-Grzelak z biura InVilla... Ewa Wojciech Grzybowski - opinia (1) Miałem przyjemność współpracy z Panią Dominiką przy kilku transakcjach... Wojciech Grzybowski Jarosław Jagiełło - opinia (1) Serdeczne podziękowania dla pani Anity Martowicz z biura In Villa za... Jarosław Jagiełło Michał Szpręga - opinia (1) Od początku kiedy trafiłem na ofertę sprzedaży nieruchomości w biurze... Michał Szpręga Anna S-L - opinia (1) Agencja InVilla pomogła mi sprzedać mieszkanie w Sopocie. Jestem wręcz... Anna S-L Marcos - opinia (1) Polecam to biuro nieruchomości, bardzo profesjonalnie zostałem obsłużony... Marcos Barbara i Tadeusz - opinia (1) Pani Beata Fedak to osoba kompetentna i pełna profesjonalizmu, posiadająca... Barbara i Tadeusz Joanna O. - opinia (1) Gorąco polecam to Biuro nieruchomości i jednocześnie bardzo dziękuję Pani... Joanna O. W. G. - opinia (1) W dobie panującej Pandemi Pani Dominika wykazała się cierpliwością do nas... W. G. Sebastian - opinia (1) Kupując działkę budowlaną zdecydowałem się skorzystać z pomocy agenta... Sebastian Krzysztof - opinia (1) Gorąco polecam : profesjonalizm, szybkość działania , elastyczność,... Krzysztof Marika i Rafał - opinia (1) Współpraca z biurem za pośrednictwem Pani Dominiki Gończ - Grzelak przebiegła... Marika i Rafał