Krystyna - opinia (1) Polecam biuro InVilla zwłaszcza panią Dominikę sprzedaż działek szybka,... Krystyna Sławek - opinia (1) Podziękowania dla całego Biura ale przede wszystkim dla Pani Beaty Fedak za... Sławek Magda - opinia (1) W krótkim czasie, dwukrotnie  korzystałam z usług In Villa Nieruchomości.... Magda
Joanna - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z panią Dominiką.Oprócz zawodowego... Joanna Monika Rucińska - opinia (1) Polecam kontakt z p.Dominiką, która profesjonalnie i życzliwie pomogła... Monika Rucińska Mirella - opinia (1) Jest finał, kupiłam mieszkanie to zasługa niepowtarzalnej P. Beaty Fedak,... Mirella Jan - opinia (1) Po raz kolejny mialem okazje wspolpracowac z Marcinem Marczakiem . Jak zwykle... Jan Paweł - opinia (1) Bardzo dobra współpraca podczas kupna działki. Pani Dominika zawsze pod... Paweł Małgosia i Rafał - opinia (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni że współpracy z biurem Ivilla, a w szczegòlnosci z... Małgosia i Rafał Marcin - opinia (1) Serdecznie polecam firmę invilla profesjonalna i rzetelna obsługa... Marcin Rafal - opinia (1) Wspolpraca z Pania Dominika bardzo przyjemna. Wszystko dokladnie wyjasnione.... Rafal Patrycja - opinia (1) Goraco polecam biuro jak i wspolprace z Pania Beata. Ogromne zaangazowanie,... Patrycja Katarzyna - opinia (1) Podziękowania dla Pani Dominiki Gończ-Grzelak za profesjonalną i sprawną... Katarzyna Karolina - opinia (1) To już kolejna transakcja i jak zawsze jest sprawnie i profesjonalnie.... Karolina CP sp z o.o. sp.k - opinia (1) Profesjonalna i sprawna obsługa, wysoka kultura osobista kadry, elegancja i... CP sp z o.o. sp.k Dorota - opinia (1) Bardzo polecam biuro InVilla w Sopocie, a szczególnie współpracę z Panią... Dorota Ewa - opinia (1) Współpracowaliśmy z Panią Karoliną, dzięki której sprzedaliśmy nieruchomość w... Ewa Joanna P. - opinia (1) Dziekujemy Pani Karolinie Szwarc za pomoc w sprzedazy naszego mieszkania w... Joanna P. Ewa i Alicja - opinia (1) Ja wraz siostrą miałyśmy ogromną przyjemność wspołpracować z Paną Karolina... Ewa i Alicja Michał - opinia (1) Agencja nieruchomości InVilla szybko i sprawnie pozyskała najemcę na nasze... Michał