Magda - opinia (1) Dwukrotnie miałam okazję współpracować z Panią Karoliną Ancerowicz - Szwarc.... Magda Szybka sprzedaż (1) Gorąco polecam! Pośredniczka Agnieszka znalazła klienta na mieszkanie już po... Krzysiek Moja rekomendacja (1) Serdecznie polecam firmę IN Villa. Pani Karolina (właścicielka ) oraz Pani... Barbara
Serdecznie polecam! (1) Bardzo dziękuje Pani Dominice za błyskawiczne wynajęcie mojego mieszkania w... Wojtek Świetna Agencja Nieruchomości (1) Pani Karolina Szwarc w sposób niezwykle kulturalny i profesjonalny zajęła się... Barbara Moteka Jacek - opinia (1) Wspolpraca z firma podczas szukania mieszkania na wynajem odbyla sie za... Jacek Ania (1) Bardzo dziękuje za pomoc przy wynajmie mieszkania. Polecam biuro Invilla... Ania Natalia - opinia (2) Wszystko załatwione szybko, profesjonalnie i sprawnie. Świetny kontakt. Zero... Natalia Elżbieta Sarna - opinia (1) Gorąco polecam!!!!! Przesympatyczna Pani Karolina działa błyskawicznie i... Elżbieta Sarna Najwyższej klasy specjalista w dziedzinie nieruchomosci. (1) Miałem przyjemność skorzystać z usług Agencji przy wynajmie mieszkania.... Krzysztof