Dorota - opinia
Dziwi mnie fakt,że taka firma jeszcze istnieje w dzisiejszych czasach ...Mam dietę od sierpnia ,na początku było ok ,chociaż moim dwóm róznym znajomym dowieźli dzień po tym jak powinna się rozpocząć nie wiadomo z jakich powodów . Później zaczęły się pomyłki :pomieszana kaloryczność ,braki posiłków w zestawach, niezgodność dań z menu ,brak etykiet . Wg korespondencji mailowej za te wpadki w ciągu 14 dni mieli zwrócić środki ,oczywiście termin minął i pieniędzy nie ma . Stałą ich praktyką jest usuwanie na Facebooku niegatywnych komentarzy,a kolejnym krokiem blokada całkowita,tak że nie można wysłać im nawet wiadomości . 3 numery telefonów nie odpowiadają ,wiecznie zajęte lub poprostu nikt nie odbiera . W chwili obecnej nie dostałam zapłaconych posiłków trzeci dzień z rzędu ,na maile nie odpisują . Ludzie niestety są kuszeni wiecznie trwającymi promocjami nawet do 50%... Omijać szerokim łukiem ,u nich schudniesz albo z nerwów albo z braku dostawy ,więc z głodówki. Liczę na to ,że wkoncu jakieś organy zajmą się tym.