Doświadczenia z firmą Gestor?

Jakie macie doświadczenia z firmą Gestor?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Doświadczenia z firmą Gestor?

Korzystamy z usług gestora. Nie jest może zawsze idealnie, ale po doświadczeniach z innymi administratorami stwierdzam, ze to najlepsza firma dotychczas.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

szczerze odradzam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

ja też myślałem, że administrator jest jakiś lewy i niezorganizowany. Okazało się, że członkowie wspólnoty nie płacą i nie ma kasy. Musiałem się tą sprawą aż zainteresować, zmobilizowaliśmy ludzi do płacenia i wszystko jest teraz ok... i jakoś teraz wszyscy są zadowoleni.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odradzam przez duże O
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ja tam polecam, bo mam same dobre doświadczenia z tą firmą. Gorzej z sąsiadką, która ciągle wtyka nosa tam gdzie nie trzeba, plotkara jedna. Robi niepotrzebne zamieszanie i ciągle są kłótnie z nią. Dobra wracam do tematu głównego, tak więc tak jak pisałem polecam przez duże P.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

my jestesmy w wspolnocie gestor i mamy juz dosyc nie mozna sie o nic doprosic poprostu administrator ktory ma nas stwierdza a po co ja mam przyjechac do panstwa jest tyle spraw ktore podjelismy na zebraniu zeby zrobic a nie sa zrobione do tej pory a o cokolwiek prosimy zeby zrobili to slyszymy ze mamy zamalo pieniendzy albo ich nie ma szkoda slow
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Nie polecam, nie mozna sie o nic doprosić, totalna porażka.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jedna wielka pomylka. Zbywaja przez telefon. Zglaszalam z 10 razy usterke-chodzilo o hałas z pieca w piwnicy, który miał miejsce w nocy. Naprawe był to hardkor a tylko ja slyszlalam.
Pisalalm maile, dzwoniłam i nic.
Jak wyslalam nagranie to wtedy się zainteresowali. Czyli poalam problem na tacy. Nikt nigdy nie pofatygował się osobiście ani w tej ani w innej sprawie.
Miał przyjść inspektor budowlany... minal rok i nic.
Nie wspomnę już o niezgodnościach w bilansie...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

totalna pomyłka ,porażka , jak taka firma utrzymuje się na rynku???
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odradzam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

poszukuję rzetelnego i kompetentnego Zarządcy (70 odpowiedzi)

Nasza wspólnota chciałaby zmienić zarządcę, w tej chwili zarządza nami Euroformat ale jesteśmy...

Kredyty na mieszkanie (43 odpowiedzi)

Hey powidzcie mi czy korzystaliście z usług pośredników kredytowych jeżeli tak to jakich...

Zarządca nieruchomości Prestiż - prośba o opinie (23 odpowiedzi)

Szukamy administratora dla nasze Wspólnoty Mieszkaniowej w jednym z kandydatów jest Prestiż. Czy...