Zadowolona klientka:) (1) Z usług salu skorzystałam po raz pierwszy. Jestem bardzo zadowolona, Panie,... Marta GORACO POLECAM! !!!!!! (1) Szczerze polecam ten w pełni profesjonalny gabinet masażu. Korzystałam w nim... Maja Relaks gwarantowany :) (1) Polecam osobom ktorzy mają ochote sie zrelaksować i odprężyć.Powiem szczerze... kasia
Rewelacja! (1) W ofercie szczególnie zainteresował mnie masaż na cztery ręce. Pozytywnym... Mariusz salon na 6 (1) polecam, salon na szóstkę z plusem, masaże wykonane profesjonalnie, duży... madziore Polecam wszystkim zestresowanym !!! (1) Skorzystalismy wraz z partnerem z uslug tego salonu w listopadzie i z... W Rewelacja ! (1) Pełen profesjonalizm. Polecam wszystkim poszukującym prawdziwego masażu w... wasyleey Salon godny polecenia. (1) Korzystałam zarówno z masaży leczniczych, jak i zabiegów upiększających -... Gosia Świetnie !! (1) Zabieg czekoladą jest fantastyczny :) Nie ma nic lepszego do polecenia niż... Katarzyna POLECAM!!! (1) Zaprosiłam siostry masażystki na wieczór panieński jako prezent dla przyszłej... KZ rewelacja!!! (1) Z masażu w tym salonie skorzystałam po raz pierwszy, ale już wiem, że zostanę... asik Relaks i Przyjemność w pelnym znaczeniu tego słowa! (1) Byłam w wielu salonach,sama kształce sie na kierunku kosmetycznym wiec moje... Katarzyna profesjonalny salon (1) Korzystałam z usług salonu kilkakrotnie - mam obrzęki limfatyczne nóg i... basia wow (1) po raz pierwszy skorzystalam z masazu miodowego calego ciala i naprawde... Ajusik :*