Mikrodermabrazja w atrakcyjnej cenie (2) Skorzystałam z zabiegu mikrodermabrazji w promcyjnej cenie 49 zł oraz SPA... Jola POLECAM (1) Absolutnie polecam. Pani Milena jest profesjonalistką - bardzo dokładna,... stała klienta Depilacja (1) Polecam depilację w tym studio. Porządnie wykonana praca. kt
ZADOWOLONA (1) Korzystam z usług gabinetu przeszło 2 lata, jestem zadowolona. Można się... Asia super salon!!! (1) super atmosfera, super zabiegi, przystępne ceny, wizyta w tym salonie to... stała klientka Profesjonalizm w każdym calu (1) Jestem klientką Pani Dorotki od 2 lat. W tym czasie dokonałam różnych... Stała klientka Polecam!!!! (1) Profesjonalne podejście do Klientki. Duży wybór zabiegów. Przed zabiegami... Aneta najwyzsza jakosc (1) Polecam to miejsce,fantastyczna lokalizacjia,produkty najwyższej jakości... kamila warto odwiedzić salon:) (1) Do tej pory korzystałam z drobnych usług salonu i byłam bardzo zadowolona .... Asia polecam:) (1) zdecydowanie mogę polecić wymagającym klientkom. Czysto, fachowo i miło. Pani... Dorota Godny polecenia salon (1) Korzystałam kilkukrotnie z różnych drobnych zabiegów i jestem zadowolona,... zadowolona klientka profesjonalizm i relaks (1) Skorzystałam z usług "Dotyku" zachęcona promocyjną ceną peelingu migdałowego... Marta GDZIE JEST PANI KASIA!!!! (1) Byłam stałą klientką tego salonu, uczęszczałam do przemiłej Pani Kasi ale... zrospaczona klientka Poczta pantoflowa :) (1) Ten gabinet poleciła mi koleżanka,bardzo miła atmosfera panie są... Zuzanna Dobra lokalizacja. (1) Co prawda robiłam tylko hennę i manicure ale efekt świetny. Umówiłam się na... Mgda Mikuś Zofia Olszewska - opinia (1) Kameralny gabinet, miła atmosfera, profesionalne podejście do klienta. Zofia Olszewska