Nie polecam-podpisuję się pod wszystkimi negatywnymi komentarzami (2) Podobnie jak w poprzednich komentarzach, w moim przypadku lekarz odmówił... Marta NIE POLECAM, wizyta w centrum Medicover w Gdańsku (3) pan doktor jest arogancki, nieuprzejmy, nie pomógł mi w rozwiązaniu moich... pacjentka medicover polecam w nagłych przypadkach (1) Witam, mam przyjemność korzystać z pomocy doktora, już któryś raz w ciągu 2... Dorota
dziękuję i polecam (1) witam, byłam u pana doktora w centrum Medicover, była to moja pierwsza... anna biziuk niemily lekarz, odmawia wydania zwolnienia lekarskiego (1) dr Adam Szubka stwierdzil u mnie ostre wirusowe zapalenie gardla i nosa po... grazyna Lekarz na typowe odwal się.......... (1) Byłem na wizycie u Pana Dr w placówce Medicover w Oliva Gate. Pan był... Marcin 30 lat polecam (1) Pan doktor powiedział, że będzie za 20 minut i tyle dokładnie zajął mu... Aga jestem na tak (1) poprosiłam pana doktora o wizytę w ostatnia sobotę, 5 września z powodu... iza chylewska szybko i super (1) wczoraj był u mnie Pan Doktor z powodu wysypki na skórze pleców. wcześniej... aleksander z. Nie polecam. (1) Bardzo odradzam tego lekarza. Miałem z nim styczność, był bardzo nieuprzejmy,... TomekS anna gaj - opinia (1) 2 dni temu poprosiłem dr Szubke do domu. od 2 tygodni leczyłem sie... anna gaj Nie polecam (1) Pan dr był u mnie na wizycie domowej. Dosłownie wleciał do mieszkania, umył... B Nie polecam! (2) Lekarz niezbyt przyjemny, odmawiający zwolnień powołując się na ZUS i niskie... Patryk Polecam pediatrę (1) Świetny pediatra.Maleństwo mi choruje. Korzystamy z rejonowej przychodni na... Iwona Nonszalancja, lekceważenie i brak pomocy (1) Na dzień dobry założył maseczkę - jest to pierwszy internista którego... kod13 Beznadziejny lekarz (1) rozpięty fartuch, imprezowa koszulka, niewłaściwa dla profesji, mimo... Gdańszczanka ODRADZAM!!! (1) Byłem u niego w Medicover. Tak jak ktoś wczesniej napisal - gosc jest... user Nie polecam (1) Stanowczo nie polecam tego lekarza jako internisty dla osób dorosłych. Jest... gość Brak analitycznego myślenia (1) Pan "doktor" osobę dorosłą z rotawirusem nawet nie raczył przebadać - nie... Tomasz Ola - opinia (1) Słabe zainteresowanie pacjentem. Strata czasu. Następnego dnia poszłam do... Ola