Dr. Anna Bielecka Szczypek czy dr. Anna Stoińska?

Temat dostępny też na forum: Przymorze Małe
Witam. Potrzebuję porady, którą panią doktor wybrać na I internistę. Czy dobrze dobierają leki, diagnozują choroby i czy mają miłe podejście do pacjenta. I oczywiście czy trudno się dostać.
Z góry dziękuję.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Dr. Anna Bielecka Szczypek czy dr. Anna Stoińska?

Moim zdaniem trudniej się dostać do dr BS (chyba ma więcej chorych w starszym wieku - tak na rzut oka w poczekalni, a takie osoby potrzebują częstych wizyt). Inna różnica dr BS jest specjalistą ch. wewnętrznych, a dr S medycyny rodzinnej. Obie wydają się sympatyczne i fachowe.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Dr. Anna Bielecka Szczypek czy dr. Anna Stoińska?

Dziękuję za radę, pozdrawiam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Trzy lata byłam zapisana do Szczypek i nigdy nie poszłam(wolałam sama się leczyć). Moja Mama musiała chodzić ze względu na przewlekłe choroby. Normą jest opóźnienie 30-60 minut.
Cała rodzina przeniosła się z NCM i dopiero mamy dobrego, fajnego lekarza - leczy mnie, mojego Męża i moją Mamę. Prawdziwie "rodzinny" ;) i opóźnienia sporadycznie, max 10 minut. Brzeźno.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Penis opada w trakcie stosunku (5 odpowiedzi)

Witam wszystkich. Mój problem zaczął się niedawno. Razem z moją partnerką mamy 19 lat i od paru...

Gdzie przyjmuje Dr Narożańska (6 odpowiedzi)

Witam, czy ktoś się orientuje gdzie przyjmuje neurolog Ewa Narożańska?

Środki na przedwczesny wytrysk (7 odpowiedzi)

Jakie znacie najlepsze sposoby na przedwczesny wytrysk? Ogólnie trochę zawiodłem się na...