Skorzystaliśmy jeden raz i o jeden raz za dużo! (1) Jedzenie "przyjechało" po prawie dwóch godzinach. Zimne, a co najważniejsze... Karol fajne miejsce (1) Fajnie ze pojawiają się miejsca, w których możesz zjeść dobrze i zdrowo. Nie... Aneta Nagminnie brak zgodności zamówienia z dostawą (2) To już trzeci raz dzisiaj kiedy dostaję nie to co zamówiłem. Jeżeli zamawiam... niezadowolony
Fatalna obsługa (1) Właściciel powinien chyba pomyśleć o wymianie personelu, bo ta obsługa, która... A. Polecam! (1) Będąc na diecie nie spodziewałam się, że mogę po prostu zamówić coś do... Justyna Polecam! (1) + możliwość wyboru ( pełnoziarnista tortilla, pełnoziarnisty makaron ! ) + w... Agata :) (1) W końcu mogę zjeść na mieście bez wyrzutów sumienia, a nawet zamówić na wynos... j.k1 fajny barek - smacznie i zdrowo (1) Smacznie i zdrowo. Jedyny mankament- te wszechobecne informacje dietetyczne,... am gorąco polecam!!! (1) Czegos takiego brakowało w 3-miescie!! Pyszne sałatki. a jak brakuje mi czasu... nik Polecam (1) Jedzenie oceniam na bardzo dobrem obsługa miła Mikołaj