Dr Dagmara Kondracka-Dajnowicz

Anioł nie kobieta, wyleczyła moją Córeczkę z bardzo powaznej (a nawet śmiertelnej) choroby, słuchała każdego mojego zdania i cierpliwie tłumaczyła. Będę wdzięczna do końca życia. Personel Pierwsz Klasa. Bardzo dziękuję
Mama Jola L.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Dr Dagmara Kondracka-Dajnowicz

Pomimo, że posiadam inhalator zaleciła kupno tuby inhalacyjnej i pomimo, że miałam wykupiony lek kazała wykupić ten sam tylko w innej postaci i podawać przez tubę zamiast przez inhalator. Bzdura do kwadratu. Dobrze, że jest coś takiego jak intuicja. Bez sensu wydane pieniądze... Nie rozumiem takich lekarzy :-((
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 8

Re: dr dagmara kondracka-dajnowicz

Cudowna doktor.Przemila,kocha dzieci i ma cierpliwosc ,jesli bada dzieci to bardzo dokladnie .Ufamy doktor bezgranicznie od kilku lat.Zdrowie dzieci jest warte każdych pieniedzy.A to ze zaproppnowala kupić tubę to tylko zeby dziecku zaoszczedzic dziecku cierpien.Niekazder dziecko jest w stanie usiedziec przy inhalatorze20minut a tuba trwa 2 minuty.Okropni rodzice pisza takie bzdury.Lepiej dac dziecku sie udusic gdy ma skurcz oskrzeli niz wydac pieniazki.Nam pani doktor nie raz pomogla zawsze trafnie.Cudowna osoba.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 3

Niezły "anioł" mojej córce przepisała 10 leków na raz łącznie z antyrefluksowym, choć dziecko nigdy nie miało refluksu. Leków napisanych na 100% nie wykupiłam, pomogła zwykła inhalacje. Nie polecam tego pseudo " anioła"
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

Polecam, Kobieta Anioł bez dwóch zdań! Mój Maluszek był bardzo długo chory i nikt nie wiedział co mu jest. Pani Doktor bardzo dokładnie wykonała badanie i przeprowadziła wywiad. Świetny kontakt z młodym pacjentem i doskonała diagnoza. Mam nadzieję, że wszyscy lekarze będą tacy jak Pani Doktor. Pozdrawiam
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dziękuję za pozytywną , życzliwą opinię ! Dagmara Kondracka-Dajnowicz
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Polecam, bardzo kompetentna osoba, szybka diagnoza i wspaniały kontakt zarówno z rodzicem jak i z pacjentem. Taki lekarz, który zna się na rzeczy i do tego jest bardzo ciepły w kontakcie i cierpliwy to prawdziwy skarb. Dziękuje! Polecam!

Ja rowniez polecam Pania Doktor! Pani Doktor bardzo szybko postawila diagnoze i moj maluszek jest juz zdrowy jak ryba! Rewelacja! Taki lekarz to skarb.

Wybitna Pani Doktor! Dziekujemy jeszcze raz za pomoc i wspaniala opieke. Dodala nam Pani wiele otuchy, dziekujemy za wsparcie! Zyczymy mniej takich ciezkich przypadkow jak u nas.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0