Dr Hadrian -super
Polecam wszystkim Panią Doktor. Trafiłam do niej przez przypadek z niedoczynnością tarczycy na jesień. Zrobiła dokładny wywiad i zleciła serię badań(ponieważ miałam tam abonament, zleciła dużo badań profilaktycznych, tak na wszelki wypadek, dodatkowo). Dzięki nim bardzo szybko ustaliła prawidłową dawkę leku, a poza tym ustabilizowała również prolaktynę. Po 6 miesiącach wszystkie wyniki miałam bardzo dobre, i bez problemów zaszłam w ciąże. Teraz niestety abonament mam w innej przechodni, gdzie chodzę na wizyty kontrole. jestem w 24 tygodniu ciąży, a moja tarczyca nie buntuje się . Endokrynolog pod opieką, którego jestem powiedział, że jest to m.in zasługa dobrze prowadzonej tarczycy wcześniej.
Przed trafieniem do dr Hadrian leczyłam się przez 2 lata u ginekologa- endokrynologa dr Butalewicz- nie polecam, szkoda pieniędzy i nerwów, a poza tym jak to mi powiedział jeden doświadczony endo, należy leczyć się u dwóch osób u gin i endo , bo oni są tylko ludźmi jak jeden coś przegapi to drugi na to zwróci uwagę
Przed trafieniem do dr Hadrian leczyłam się przez 2 lata u ginekologa- endokrynologa dr Butalewicz- nie polecam, szkoda pieniędzy i nerwów, a poza tym jak to mi powiedział jeden doświadczony endo, należy leczyć się u dwóch osób u gin i endo , bo oni są tylko ludźmi jak jeden coś przegapi to drugi na to zwróci uwagę