Najbardziej chamski lekarz u którego byłam. (1) To co mnie spotkało na wizycie jest nie do pojęcia. Lekarz któremu chyba się... MONIKA Dr Kossowski Swissmed Gdynia (3) Nie mogę podzielić opinii innych o agrsywności. Raczej uprzejmy, pogodny.... marmi leczenie chrapania falami radiowymi w Gdyni (13) Chrapałem od wielu lat. Od 2 lat doszły jeszcze bezdechy. Byłem zmęczony, w... Jan Byczkowski
Poprawa Migdłów (1) W kliniec poddałam się zabiegowi kryptolizy migdałków falami radiowymi gdyż... Joanna B Dr D. Wieczorek i pani z rejestracji (1) Nie podzielam negatywnych opinii o obsłudze w rejestracji. Moje pierwsze... Beata Jakaś kpina i żenada (1) Nie dość, że ceny z kosmosu - za wymaz z gardła z antybiogramem zapłaciłam... A. Personel w rejestracji do wymiany ! (1) Panie, które pracują w recepcji są bardzo niegrzeczne wręcz chamskie w... Joanna Małgorzata Profesjonalne podejđcie do pacjeta (1) Jestem bardzo zadowolona mila obsluga, b.dobrzy lekarze gdyby nie ta... Pani swissmed w Gdyni polecam ! (1) Bardzo polecam przychodnię Swissmed w Gdyni. Miałam tam pobieraną krew -... Aga K Obsługa (1) Panie w recepcji nie raczą nawet odebrać telefonu, po godzinie pani... Judyta Jeden wielki bałagan (1) Jedna wielka żenada. Mając potwierdzenie o wizycie , nie być przyjętym, bo w... anonim polecam (1) Bardzo polecam laryngologa, dr Wieczorek. Fantastyczna! Miałem przez kilku... Adam Lesny Niezbyt mila obsluga w rejestracji (1) Oraz czas oczekiwania na wizyte dlugi,ceny wysokie,dlugosc kwizyty czesto nie... Nataly Konchoplastyka nosa. Dr Wieczorek. Polecam (1) Od czasu szkoły podstawowej miałem problemy z oddychaniem, po prostu bez... Łukasz Cz. nie przyjeli mnie na badania???? (2) przyjechalem z zagr. chcialem zrobic tanio rtg i zaplacic. nie przyjeto mnie... Marian Dr Kossowski (5) Systematycznie leczę się u Dr Kossowskiego, ZA KAŻDYM RAZEM jest... Wioleta Polecam! (1) Skorzystałam z zabiegu koncho-plastyki i po prostu rewelacja, mogę teraz... JW Dr Hadrian -super (1) Polecam wszystkim Panią Doktor. Trafiłam do niej przez przypadek z... daga mb - opinia (1) Pierwszy raz skorzystałam z usług SwissMedu i to z uwagi na szybki czas... mb Super lekarz. Super metoda (1) Wszystkim mającym kłopot z oddychaniem ze wzgledu na przerost małżowin... Piotr