leczenie chrapania falami radiowymi w Gdyni

Chrapałem od wielu lat. Od 2 lat doszły jeszcze bezdechy. Byłem zmęczony, w ciągu dnia senny. Dowiedziałem się o leczeniu chrapania u dr Doroty Wieczorek od kolegi. Jestem już po zabiegu, trwał pół godziny a ja piszę te słowa z wdzięcznosci i by polecić ten zabieg innym. Jest wspaniale : nie chrapię, mam energię, jestem innym człowiekiem. Polecam !
popieram tę opinię 30 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: leczenie chrapania falami radiowymi w Gdyni

ja też miałam zabieg u dr Wieczorek w Gdyni w Swissmedzie. od lat używałam kropli do nosa i miałam i tak wiecznie nos zatkany. chrapałam, męczyłam się łatwo. dr zrobiła mi falami radiowymi nos i podniebienie i jest super. przestałam chrapać i oddycham normalnie.
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 0

poproszę o informację, ile kosztuje taki zabieg?
Dziękuję za odp i pozdrawiam :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

płaciłam 1000 zł :)

zabieg mial moj maz 2 miesiace temu. nie polecam nadal chrapie jeszcze bardziej. pani doktor twierdzi,ze jest super po zabiegu.ja jednak nadal nie moge spac przy boku meza. czujemy sie oszukani i wykorzystani. prosze sie noie dac wpuscic w maliny. szkoda pieniedzy i bolu po zabiegu przez pare dni. pozdrawiam

ja tez miałam zabieg u dr Wieczorek 3 miesiace temu. Nie chrapię i nie mam bezdechów. Ciśnienie mam lepsze. Jestem bardzo zadowolona.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Chrapałem z powodu ogromnych migdałków. Mówiłem niewyraźnie. Dr Wieczorek zmniejszyła mi migdałki falami radiowymi. Są małe, jak normalnie u ludzi. Przestałem chrapać. Polecam!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Niestety ja też poddałam się zabiegowi miesiąc temu i jak na razie zero poprawy:( Zabieg nie bolał, szybko, sympatycznie i dośc drogo niestety - ale wszystko bym zniosła, gdyby był efekt. Poki co jestem zawiedziona.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mi pomogli w Lifemedica, w Gdańsku przy Skłodowskiej 3. Poszedłem, bo miałem przez to w domu urwanie głowy. Ciągłe kłótnie, że nie da się ze mną spać.
Na początku miałem konsultacje laryngologiczną. Ostatecznie okazało się że przyczyna leży w migdałkach.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

A pamiętasz u jakiego lekarza się leczyłeś? I co Ci robili z tymi migdałkami?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

U mnie przyczyną chrapania była zbyt duża masa migdałków, która doprowadzała czasem do bezdechów.
Leczyłem się u doktora Tretiakow-a który częściowo usunął mi migdałki przy pomocy lasera czy jakoś tak. Brzmi groźnie, ale nic nie bolało i nie krwawiło. Co ważne chrapanie ustało!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5

Dr.Wieczorek i pani dotyka migdałów takim urządzeniem które wyglonda jak lutownica wpuszcza fale radiowe i migdały sie obkurczają wszystko pod znieczuleniem miejscowym. Polecam.

Niestety u mnie też nie pomogły fake radiowe. Zrobione były dodatkow 2 poprawki i nic. Kasa wydana, męczarnie i nic. Chrapię bez zmian......
Wiec ja niestety NIE polecam....