ZMNIEJSZANIE MAŁŻOWIN FALAMI RADIOWYMI - REWELACJA (1) Odkąd pamiętam na jedną dziurkę nie mogłem oddychać prawie wcale, szczególnie... Bartek Opinia bardzo pozytywna, jednak... (1) dziś się rozczarowałam. Korzystam z usług Swissmedu juz ponad dwa lata. Miło... Monika bardzo polecam!!! (1) Bardzo dobra przychodnia, najlepsza z jakich korzystaliśmy. Bardzo dobrzy... kim
POWRÓT STARYCH CZASÓW (1) JESTEM ZDEGUSTOWANY OPIEKĄ LEKARZA CHORÓB NACZYNIOWYCH DR ZAJĄCA, GDYŻ... ROZSCZAROWANY PACJENT jest OK (1) Za każdym razem miła i fachowa obsługa;) Olo Dr Hadrian i dr Wieczorek - super (1) Polecam dr Hadrian wszystkim Mamom i Tatom z Maluchami - sama chodzę z moimi... Mama z Gdyni Laboratorium (1) Dziś rano byłam na pobraniu krwi. Kolejka do rejestracji i kolejka do... Klientka Laryngolog Dr Wieczorek - super (1) Kilkakrotnie korzystałam z usług Swissmedu - głównie z porad... jpuz DR WIECZOREK - FANTASTYCZNA LEKARKA (1) Naprawdę godna polecenia!!!! Fantastyczny lekarz - chyba już takich nie ma w... Maria L. UK bardzo polecam (1) Jestem bardzo zadowolony, że kolega polecił mi Swissmed. Leczę się u dr... M. kłopoty z komorą ciśnień (1) Chciałam uczyć się w szkole lotniczej w Dęblinie, niestety odpadłam na teście... pg dr Roslan (1) Jestem pod opieką urologa dr Roslana od roku. Mój komfort życia wzrósł... ML Polecam! (1) Mam bardzo dobrą opinię na temat lekarzy tu pracujących. Dr Joanna Hadrian i... Alicja Serdecznie Polecam !! (1) Jestem pacjentka Swissmedu już bardzo długo i serdecznie wszystkim polecam!... Dorota nowa jakość usług (1) miła atmosfera, obsługa pacjenta: fachowa i sprawna; polecam każdej osobie,... L.H. Profesjonalinie i po ludzku (1) Goraco polecam przychodnie , bardzo dobre podejscie do pacjenta ze strony... Marta Pawliczek Swissmed - Gdynia - POLECAM !!!!!! (1) Bardzo, ale to bardzo miła obsługa. Uczynne i uśmiechnięte pielęgniarki.... W. Tom. Przychodnia w Gdyni (1) BYłem w przychodni w Gdyni pierwszy raz w październiku 2008. Po usłudze... G.S. Agi - opinia (1) nic dodać nic ująć... - poza doktor Pofelską, która lubi sobie "wczorajsza"... Agi Polecam (1) Po pól roku tułania się po państwowych przychodniach i prywatnych klinikach... Sylwia Jarzyńska