Marta - ocena (1) Byłam na masażu z elementami głębokiej regeneracji, który wykonywała Pani... Marta AB - ocena (1) Kosmetyki selektywne szyte na miarę potrzeb klienta! profesjonalne i rzetelne... AB Dominika - ocena (1) Byłam w hotelu Grand w kosmetycznym instytucie Dr Ireny Eris na masażu z... Dominika
Pola - ocena (1) Wracam na zabiegi twarzy bo bardzo odpowiada mi to miejsce. Panie niezwykle... Pola Monika - ocena (1) Super miejsce, profesjonalna obsługa. Zabiegi na najwyższym poziomie. Polecam. Monika Karolina - ocena (1) Polecam. Na wysokim poziomie, profesjonalnie. Karolina Dominika - ocena (1) Wspaniały zabieg na twarz, najwyższej jakości kosmetyki oraz profesjonalny... Dominika Magdalena - ocena (1) Profesjonalnie dobrane zabiegi do potrzeb mojej skóry. Wizyta przebiegła w... Magdalena Agnieszka - ocena (1) Cudowne miejsce, obsługa na najwyższym poziomie. Zamierzam korzystać... Agnieszka Arletta - ocena (1) Po wizycie byłam absolutnie zrelaksowana, dbałość o każdy szczegół a zabieg... Arletta Adam - ocena (1) Obłędny masaż ciała u Pani Marceliny! Polecam Adam Małgorzata - ocena (1) Profesjonalne i indywidualne podejście do klienta. Przyjemny zabieg Perfect... Małgorzata Marcela - ocena (1) Pełen profesjonalizm! Marcela Agni - ocena (1) Urocze miejsce, wysoka jakość zabiegu - korzystałam z Estetic of Beauty.... Agni Ada - ocena (1) Rewelacyjne zabiegi na twarz, pełen profesjonalizm. Zdecydowanie można się... Ada Magdalena - ocena (1) Fantastyczne zabiegi na twarz i masaże! Wyjątkowe podejście personelu i... Magdalena