Dr Langer pediatra

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko
Witam
Muszę wybrać pediatrę dla mojej córki ponieważ przeprowadziliśmy się na morenę. Proszę o opinię na temat dr Langer oraz o innych dobrych pediatrach którzy przyjmują w okolicach moreny jak np chełm, ujeścisko, starówka gdańska. Zależy mi żeby lekarz naprawdę wykazywał się wiedzą, rozpoznawał choroby i leczył skutecznie, niekoniecznie faszerując odrazu antybiotykami:) pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Dr Langer pediatra

witaj,

dr Langer nie znam, ja chodzę do dr Turskiego na Morenie i szczerze polecam

Langer super babka tylko czasem trudno się do niej dostać..do Turskiego zresztą też..
ale oboje polecam!

dr Langer jest rewelacyjna! To taka druga dr Bałanda. Antybiotyki przepisuje w ostateczności, my chodzimy do niej z synkiem od 3 lat i jeszcze nigdy nie zapisała nam antybiotyku. Ma wspaniałe podejście do dzieci i do tego posiada ogromną wiedzę. Mój synek ją uwielbia. Szczerze polecam.

córka od ponad dwóch lat jest pacjentką dr Langer i polecam z całego serca! Pani dr nie faszeruje od razu dziecka antybiotykiem, ma dużą wiedzę i chyba jeszcze większe dośwaidczenie. Faktem jednak jest, że cięzko się do niej dostać... no ale coś za coś!

Dziękuje, widzę że nie mam co szukać innego pediatry:) mam nadzieje że będę mogła się jeszcze zapisać z córką, czy nie ma już za dużo osób

Ja rowniez z calego serca polecam dr Langer, chodzimy z coreczka do niej od dwoch lat

to jest dr Hinglot - Langer???
Jeśli tak, to najlepsza lekarka ever! Moja mama chodziła do niej z nami kiedy byłyśmy dziećmi i bardzo ją chwaliła. Ale to było z 30 lat temu, to ile ona teraz ma? :>

mammamia mój mąż też do niej chodził jak był dzieckiem, a teraz chodzimy do niej z naszym synkiem :)) Myślę że ma ok.55-60 lat. Jest naprawdę fantastyczna, zawsze stawia trafne diagnozy i nie przepisuje antybiotyku na dzień dobry.

Inne tematy z forum

Młoda Morena - opinie i oceny (90 odpowiedzi)

Inwestycja powstaje w dobrze skomunikowanej z całym Trójmiastem lokalizacji, a jednocześnie w...

Bieganie zimą (26 odpowiedzi)

Witam szukam chętnych na wspólne bieganie raczej amatorów :-). Najlepiej z okolic Nałkowskiej,...

Rakoczego 17 (4 odpowiedzi)

Budynek powstanie w miejscu, które jest świetnie skomunikowane i pełne udogodnień dla...