Lekarz godny zaufania (1) Serdecznie polecam Panią Doktor, poza tym, ze jest bardzo dobrym lekarzem o... Mikulka - mama Ani Serdecznie polecam! (2) Drogie Mamy! Panią doktor poznalismy w Szpitalu na Polankach, od tego czasu... Mama Dominika i Błażeja POLECAM (2) Pani doktor prowadzi moją córeczkę Polę od narodzin tj. od 1.5 roku. Pani Dr... mama POLI
BARDZO POLECAM (1) Pani Doktor to konkretna osoba, nie przepisuje dziecku od razu nadmiaru leków... Jola, mama Amelki Polecam (1) Korzystamy z wizyt domowych Pani doktor, gdy tylko z naszą córeczką dzieje... Ewa, mama Karolinki Polecamy (1) Profesjonalna i bardzo zaangażowana pediatra z wyjątkową wiedzą medyczną i co... Marta i Bartek, rodzice Kuby serdecznie polecam !!!!!!!!!!! (1) Bardzo gorąco polecam wszystkim rodzicom takiego pediatrę.Konkretny,rzeczowy... mama Brunia I Mikołaja FANTASTYCZNY LEKARZ (1) Możemy z czystym sumieniem polecić Panią Doktor. Lekarz niezwykle... Hania i Maciek Zaufanie (1) Doktor Magdę poznaliśmy krótko po narodzinach naszego synka. Jako młodzi... Ewa Monika - opinia (1) zamówiliśmy wizytę do noworodka. Pani doktor życzliwa i konkretna, jednak... Monika Polecam gorąco (1) Pani Doktor opiekuje się moim synkiem od ponad 3 lat. Można na Nią zawsze... Katarzyna Turzyńska Mój ulubiony Pediatra (1) Wspaniała osoba z empatycznym podejściem do pacjenta. Leczenie prowadzi w... L.R. bardzo dobry pediatra (1) Pani doktor opiekuje się naszym synkiem od urodzenia. Jest konkretna, ale... rodzice Piotrusia Polecam (1) Bardzo trudno jest ocenić fachowość lekarza nie będąc lekarzem. Pani doktor... Barbara Kopczyńska bardzo dobry lekarz (1) Można liczyc na poradę, i w razie potrzeby wizytę, o każdej porze, dogodny... Paulinka :-) Z czystym sumieniem POLECAM! (1) Wyjątkowa lekarka. Czujna, fachowa, cierpliwa i empatyczna. Ma doskonały... mama 9 letniej córki i 4 letnieg Rzetelny Profesjonalny Pediatra (1) Jestem pod wrażeniem Pediatry Pani Doktor Neuman - Łaniec która ostatnio była... Paweł Bardzo dobry lekarz - POLECAM (1) Pani doktor prowadzi mojego syna od narodzin tj. od 1.5 roku. Bardzo fachowa... Joanna Olender Gorąco polecam (1) Gorąco polecam Panią Doktor,od trzech lat opiekuje się dwójką moich dzieci i... Wioletta Karbowska po prostu dobry lekarz i człowiek (1) Pani doktor odwiedza nas już od 10 lat, opiekuje się naszą córką od narodzin... Patrycja Tucholska