Re: Dr Olszewski - nie polecam
Dr Olszewski prowadził końcówkę mojej ciąży. Byłam zmuszona zmienić lekarza prowadzącego, koleżanka poleciła mi właśnie dr Olszewskiego. Niestety nie byłam zadowolona. Począwszy od rejestracji która zawsze odbywa się przy otwartych drzwiach łącznie z ważeniem, co mnie osobiście bardzo krępowało. Na pierwszej wizycie zapytałam grzecznie Pana dr czy zgodzi się poprowadzić moją ciąże (pytanie z uprzejmości) usłyszałam w odpowiedzi, że przecież żyje z takich kobiet jak Pani, więc dr pomyślał tylko o kasie a nie np o kompetencjach. Usg robione w ciszy, coś tam burczał pod nosem, o płci zapytał czy już znam a jak poprosiłam czy potwierdza to powiedział, że skoro tak powiedziieli w innym gabinecie to pewnie tak jest. Podczas usg zapytałam czy uda się zobaczyć buźkę dziecka bo zawsze tak się odwraca, że jeszcze nie wiedziałam to Pan dr powiedział, że zobaczę jak urodzę!!!. Porażka. Zero podejścia do pacjentki, dla mnie każde usg było wyczekane i miałam nadzieję, że coś zobaczę albo się dowiem a tu nic. Nie wspomnę, że za każdym razem się pytał czy już u niego byłam ale spoko może nie kojarzy pacjentek chociaż w innych gabinech lekarze chociaż sprawiają wrażenie, że pamiętają, pewnie sobie chociaż kartę przejrzą.
2
2