Re: Dr Sieliwończyk - czy to tylko specjalista od bioderek czy też np. stóp?
konto usunięte
(12 lat temu)
Sieliwończyk zrobił dokładnie takie badania jak opisałaś i powiedział, że ma za luźne stawy i dlatego jest jej tak wygodniej chodzić i że mam zakładać jej buty lewy na prawy na ok. 4 godziny dziennie
u Drewka było inaczej, poprosił zeby jej zdjąć buty i kazała się przejść, Ala zrobiła dwa kroki, wtedy od razu postawił diagnozę - stopa serpentynowa - mówię do niego, że ja przyszłam się uspokoić, że na pewno wszystko jest ok, tylko muszę mieć potwiierdzenie, a on, że niestety, ale Ala ma chorą stopę
zbadał jeszcze gołą stopę palcami i poprosił nas, żebyśmy poszli do neurologa na konsultację,a wtedy podejmie leczenie, a i jeszcze kazał zamówić but do leczenia
neurolog (powiedział do którego mamy iść) niczego nie stwierdził, także pole do leczenia tylko dla ortopedy
Drewek powiedział, że jeśli biodra leczył Sieliwończyk i powiedział, że są wyleczone, to są wyleczone, ale stopy to nie jego specjalizacja
ja się sporo naszukałam ortopedy, tutaj też pytałam i jakoś trafiłam na Drewka, mnie on odpowiada, poza tym po dwóch miesiącach leczenia Ala chodzi lepiej, a tak to na buty na obcasie nie miałaby szans
ja chodzę do niego prywatnie przyjmuje w Sopocie w Krzywym Domku wizyta (często bardzo krótka) 150zł, do niego jest tłum, na wizytę prywatną trzeba czekać ok. 1,5 miesiąca
wiem, że pracuje w szpitalu wojewódzkim, tam jest też przychodnia, ale nie wiem jak się do niego tam dostać
0
0