Dr med. Krzysztof Marek.

Pediatrzy Gastrolodzy USG

Gdańsk, Jana Kilińskiego 9/25

Bardzo dobry pediatra (1) Mój 2-miesięczny syn bez przerwy płakał. Wszyscy zrzucali to na kolki. Pan... Anita Kozieł Kasia - opinia (1) To najlepszy pediatra jakiego znam!!! Profesjonalizm i ciepłe podejście do... Kasia karolla111 - opinia (1) bardzo miły lekarz, serdeczny,uprzejmy, naprawdę godny zaufania, leczyłam... karolla111
polecam (1) wspaniały człowiek.osoba,do której mam pełne zaufanie.jeśli mamy jakieś... paulina g. Witam (1) Pan Krzysiu jest wspaniałym lekarzem. Potrafi podejść do każdego pacjenta z... Pacjentka :) Witam (1) Ci lekaze sa wspaniali:) Maja wspaniałes podejscie do dzieci....Potrafia... Aleksandra rafal - opinia (1) Polecam rafal rewelacyjny!!! (1) doktor leczy mojego synka od dwóch lat wszelkie decyzje lekarza trafione ,... asia Wyluzowany, wysokiej klasy pediatra! (1) Lekarz rewelacyjny - głęboka wiedza połączona z rozsądkiem, świetne podejście... Rafał i Justyna mama Paulinki - opinia (1) kompetentny i sympatyczny lekarz, jedyny pediatra, któremu ufam, na pewno... mama Paulinki Polecam! (1) Przemiły lekarz, pomocny w każdej sytuacji. Ma bardzo dobre podejście do... M. Pieczonka