Dr med. Krzysztof Marek.

Pediatrzy Gastrolodzy USG

Gdańsk, Jana Kilińskiego 9/25

D. - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z wizyty u Pana doktora ! Doświadczenie i podejście... D. Właściwa osoba z powołania (1) Widać pasję do medycyny i doświadczenie, które przedkładają się na sporą... Krzysztof zosia - opinia (1) Super lekarz z podejściem do dzieci. Wizyta zajmuhe tyle ile potrzeba.... zosia
Gastrolog (1) Polecam w 100% nie musiałam zbyt długo czekać z synkiem bardzo nam pomógł... Liliana Zdecydowanie polecam (1) Polecam zdecydowanie Pana Dr. Trafiłam do Dr kierując się opiniami w sieci i... MalaMi Polecam (1) U dr Marka byłam na konsultacji z nastolatkiem. Fantastyczne podejście do... Magda polecam (1) lekarz o miłej aparycji i z podejściem do dzieci. zleca szereg badań zanim... Daria Wspaniały lekarz.... (1) Bardzo nam pomógł, skierował leczenie na dobry tor. Mówiąć krótko - lekarz z... Ann polecam (1) nasza córcia uwielbia doktora. jestesmy bardzo zadowoleni z jego podejscia,... marta marek opinia (1) Lekarz z odpowiednim podejściem do małego pacjenta i dużą wiedzą, polecam. mama Polecam!!! (1) Lekarz z powołania, mój synek go uwielbia:) Dr Marek jest najlepszym pediatrą... Klaudia POLECAM ! (1) Cudowny człowiek, kompetentny lekarz z powołania, nigdy nie odmawia pomocy. mama POLECAM (1) rewelacyjny lekarz i człowiek,uśmiechnięty, kompetentny, nasz synek Go lubi a... k78 Zdecydowanie polecam! (1) Świetny lekarz, wspaniały człowiek. Dziękujemy za pomoc! A Polecam (1) Dr Marek to bardzo kompetentny pediatra. Jest w trakcie specjalizacji z... Nadia kp - opinia (1) Wspaniały lekarz, który nie oszczędza czasu dla małego pacjenta, sympatyczny... kp DZIĘKUJĘ... (1) Brak słów którymi można byłoby określić wysoki profesjonalizm i wspaniałe... mama Mai D. super lekarz (1) Polecam wszystkim Pana Doktora,super lekarz,dokładny,konkretny,świetne... katarzyna SUPER LEKARZ (1) Jest najleprzym lekarzem jakiego znałam mozna zawsze na niego liczyć... Aga wspaniały lekarz (2) Super rzeczowy, konkretny i życzliwy lekarz, super podejście i do rodziców i... Gosia