Dr n. med. Artur Ruciński

Urolodzy USG

Gdańsk, Obrońców Wybrzeża 7

Marcin - ocena (1) Doktor Rucinski to wspaniały specjalista, z ogromną wiedzą, wysoką kulturą... Marcin Paweł - ocena (1) Bardzo serdecznie polecam usługi doktora Rucińskiego. Jestem jego pacjentem... Paweł Andrzej - ocena (1) Dr Artur Ruciński jest lekarzem o niezwykłej kulturze osobistej,... Andrzej
Artur - ocena (1) ,,Zabieg powiększania prącia był pewnym wyzwaniem i obawą. Po zabiegu efekt... Artur Dziki pacjent - ocena (1) Bardzo dobry fachowiec i profesjonalista. Polecam. Dziki pacjent Tomasz - ocena (1) Znakomicie wykonany zabieg,doskonała opieka przed i po zabiegu.Polecam doktora. Tomasz Autor - ocena (1) Pan konkretny, miły, stanowczy. Zabieg bez komplikacji,dostałem nawet... Autor Polecam! (1) Doskonaly lekarz z super podejsciem do pacjeta. Jestem bardzo zadowolony z... Tywin LEKARZ Z PRAWDZIWEGO ZDARZENIA (1) Polecam! Fachowe i miłe podejście do klienta. Bardzo dobry lekarz i super... Lucyna POLECAM BARDZO SERDECZNIE TEGO LEKARZA (1) Chciałbym podziękować Panu Doktorowi za fachowo przeprowadzony zabieg i... PACJENT Szczerze mogę polecić dr Rucińskiego (1) Cóż ja mogę powiedzieć o dr Rucińskim, jest profesjonalny, merytoryczny,... someone90 Prawdziwy lekarz (1) Dr. Ruciński przeprowadzał u mnie zabieg stulejki. Zdecydowanie polecam, jest... Ron Serdeczenie polecam! (1) Jeszcze do tej pory nie spotkałem się z tak profesjonalną obsługą i poradą.... Młody pacjent Kolega UROLOG (1) no super podejscie ,potraktował mnie jak kolegę ,oraz diagnoza z wykładem jak... ratel idź do Artura ! (1) tak się stało , że znam Artura bo razem trenowaliśmy pewną sztukę walki.Pare... Zbyniu REWELACYJNY!!!GODNY POLECENIA! (1) Przede wszystkiem bardzo doĸladny i konkretny. Kontakt z dr rewelacyjny!... Joasia Polecam. (1) Polecam dr Rucińskiego. wyleczyłem się dzięki niemu i jeśli były by inne... Mike rewelacja (1) Fantastyczny lekarz. Po pierwsze, uleczył mnie z bakterii w moczu (a... Agnieszka NAJLEPSZY SPECJALISTA!!!! (1) BARDZO POLECAM DR ARTURA. JEST BARDZO DOBRYM LEKARZEM I SPECJALISTĄ W SWOJEJ... M.G.