Dramat

Ta firma to jeden wielki kant , nic nie robią dobrze szkoda że renault nie widzi że przez nich traci w oczach klientów , aż strach pomyśleć jak będzie z bmw.
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Dramat

z bmw to już jest... są mniej i bardzie zadowoleni, ale pamiętajmy, czasy nieśmiertelnego mercedesa beczki mamy już za sobą. Współczesne auta są bardziej ekologiczne niż nam się zdaje - oblachowanie na zatrzaski itp.
tak się dzieje w każdej marce. pzdr
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Potwierdzam, że obsługa kienta w tej Firmie to jedno wielkie nieporozumienie. Brak profesjonalizmu, zero pozytywnego podejścia do klienta a jak już odbierze się od nich samochód, to nic ich to nie obchodzi. Nie polecam i więcej od nich samochodu na pewno nie kupię.
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 1

a co ja mam powiedziećz? Skasowali 29tysięcy złotych za samochód i ubezpoieczenie. Na zaproponowany zarysowany "nowy" samochód się nie zgodziłam, złozyłam reklamację i pismo o zwrot w/w sumy. Poupływie 2 tygodni nie ma pieniędzy. Omijajcie szerpokim łukiem SALON renaut w Gdansku.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jaka płaca taka praca:)
Zdunek co chwila zmienia pracowników, bo młodzi mają mniejsze wymagania finansowe. Jak się starszy doświadczony pracownik upomni o podwyżkę to i tak jej nie dostanie, bo jest kryzys.
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 2

Właśnie dzisiaj miałam odebrać nowy samochód w Renault Zdunek Gdynia i okazało się, że auto ma wady.Według obsługi bez znaczenia ale rzeczoznawca wyraził się jasno, nie brać tego samochodu. Obsługa fatalna,niemili,atakujący, dla nich klient sprawdzający auto to jakiś fenomen. Dobrze że był ze mną ten Pan bo skutecznie blokował ataki obsługi. Niestety nie ma woli porozumienia.. Dla nich wady są nieistotne dla mnie są. Auto ma odprysk i wgniecenia, i różne inne mankamenty.Usłyszałam w odpowiedzi że nowe auto nie będzie jak z pudełka.. Żenada, nigdy więcej Renault
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Zgadzam się całkowicie pracują tam ludzie którzy nie znają się wcale na swojej robocie i do tego strasznie oszukują
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Miałem jechać po lagunę. Rezygnuję. Za dużo trochę tych wpisów. Ale najgorsze z samego zdunka- arogancja totalna
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dobra decyzja,szkoda pieniędźy i nerwów, oszukują na każdym kroku
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0