Dramat!!!!!
Zacznę od tego,że byłam stałym bywalcem tego lokalu,jednak było to przed zmianą właściciela,która zdecydowanie zepsuła ten lokal!!!!!Trafiliśmy tam ostatnio ze znajomymi z zamiarem zjedzenia czegoś pysznego.Zaczęło się od grzanego piwa,którego temperatura zdecydowanie nie wskazywała na to,iż było grzane!!!!!Później było już tylko gorzej!!!!
Gdy dostałam swoje danie,karkówkę z grilla i smażone ziemniaczki,od razu mój wzrok przykuła grubość kawałka mięsa,na talerzu>Nie wiedziałam,że mięso można tak cienko rozbić!!!!Ziemniaki na 100% nie były smażone a tylko podgrzane i to za słabo,surówka bez smaku.Wyszłam z lokalu głodna i wysoce zdegustowana.Odradzam wszystkim wizytę w Rogatej!!!!!
Gdy dostałam swoje danie,karkówkę z grilla i smażone ziemniaczki,od razu mój wzrok przykuła grubość kawałka mięsa,na talerzu>Nie wiedziałam,że mięso można tak cienko rozbić!!!!Ziemniaki na 100% nie były smażone a tylko podgrzane i to za słabo,surówka bez smaku.Wyszłam z lokalu głodna i wysoce zdegustowana.Odradzam wszystkim wizytę w Rogatej!!!!!