Nie polecam i radze omijac to miejsce szerokim łukiem. Kiedyś w tym miejscu bywało sie po kazdej lepszej ipmrezie i w nocy wiadomo jak na Kebab to na Zaspe, Człowiek sie najadł za dobre pieniądze. Z czasem bywało coraz gorzej, coraz drożej i coraz mniej jedzenia i przestałęm tam jeżdzić. Wczoraj zachciało mi sie jeść i byłem obok, wiec stwierdziłem ze po tak długim czasie dam im kolejna szanse. I to był ostatni raz kiedy tam byłem. To co mi zaserwowano to był jakiś żart.Kebab w naleśniku, był raczej z kategori wegetariańskich. Dostałęm zimnego nalesnika z kapusta(sałata), miesa tam nie wyczółem i sie nie dziwie widzac tą ilość która kucharz mi nakładał, i to wszystko za 14zł. Z racji wykonywanej pracy , dużo jeżdze po miescie i mam juz mape dobrych Kebabowni. Ta jest mega tragiczna patrzac na konkurencje. Kebab nie opodal na ulicy Dmowskiego , za 12zł dostaje porcje taka że cieżko zjeść na raz , czuć mieso i sos i zawsze jest to bardzo ciepłe, kolejne miejsce w Gdyni na skwerze, Kebab u Turka, tutaj również za 12 zł dostajemy mega porcje. To co odbywa sie obecnie na zaspie to złodziejstwo i szustwo. Byle zaoszczedzic. A wiec podsumowując, DRAMAT, OMIJAC, NIGDY WIECEJ!!!