Andrzej - opinia (1) Jedzenie smaczne, bardzo duze porcje, lokal czysty, do tego czynny 24 h na... Andrzej Martyna - opinia (1) W dniu wczorajszym zamówiłam dania: Doner Kebab+ frytki oraz Doner Kebab+... Martyna Niedobre (1) Nie polecam. Dostałem kebaba z końcówki rusztu, połowa mięsa to były grube... Marcin
TRAGEDIA (1) Kebab na dowóz opoznienie 35 min kebab zimny , chciałem bez oliwek a dostałem... pendrive Dramat!!! (1) Nie polecam i radze omijac to miejsce szerokim łukiem. Kiedyś w tym miejscu... Kamil CORAZ GORZEJ (1) To już nie ten sam istambul co kiedys, do którego chcialo się wracać.... mg Porażka (1) Czas oczekiwania na zamówienie 3 godziny... Pracownicy placówki początkowo... Beata Tragedia (1) Czas oczekiwania - 3,5 godziny... aż straciliśmy ochotę na jedzenie... Jo Tragedia! (2) Czekalismy na zamowienie ponad 2h. Kiedy w koncu otrzymalismy jedzenie... Agata Zmiana mięsa na gorsze. (2) Jak dotychczas mięso było dziwnego sortu, ale zjadliwego, tak teraz doszło do... marian Ok (1) Byłem w tym lokalu juz kilkukrotnie, zamawiałem też na dowóz. Jedznei... Marek Nie polecam (2) Na dostawę czekaliśmy ponad 1,5 h, kiedy w końcu dostawca przyjechał... Ola Tragedia! Jedna wielka pomyłka, nie polecam (1) Zamówiliśmy z dowozem kilka kebabów. Nie dość, że na dostawę czekaliśmy ponad... Zawiedziona Nie polecam (1) kebab zimny ,a składniki stare, mieso obrzydliwe. Gorszego nie jadłam. Natalia Najgorszy kebab w Gdańsku (1) Zaczne od tego ze na kebaba czekałam prawie dwie godziny, na dodatek źle... Koneserki kebabów Nie polecam (1) Kebab mocno średni . Zapiekanka spalona. Jednak do napisania opinie skłonił... Marts Klamcy czy nie chec?? (1) Ostatnio kiedy przyjezdzam na kebab dziwnym trafem juz go nie ma tylko sa jak... 7.11.15 Totalne badziewie, niejadalna SPALONA na węgiel zapiekanka (1) Byłem wczoraj zamówiłem zapiekankę, naczekałem się z 15 minut i dostałem... niezadowolony Porażka! (1) W życiu nikt nie dowiózł mi większego syfu może to dla tego że się wstydził.... Rafał R Nie zamawiajcie nowości zwanej BURGEREM!!!!! (1) Jako nowość polecana jest stara bułka,z której po podgrzaniu odpadają... Paulina