Nie polecam (1) Skorzystałam z dostawy do domu...po oczekiwaniu około 1,5 godziny dostałam... nowa lipa (1) Mini bułłka od hotdoga to oferta kebabu w tym przybytku. To wszystko za 10 zł... miki TOTALNA PORAŻKA (1) ZAMÓWIŁAM KEBAPY BEZ SOSÓW, PRZYJECHAŁY ZALANE OGROMNĄ ILOŚCIĄ NIEDOBRYCH... AGNIESZKA
Tak powinno byc w kazdej knajpie (1) kebap naprawde dobry.Bardzo smaczny.Mila i sympatyczna obsluga.Szybko... Adam R Kiedyś za ten kebap oddałbym pół swojego królestwa (1) O tym, że obsługa opieszale i z wielkim fochem wykonywała swoją pracę... CwanyLis masakra!! (1) korzystałem kilka razy z ich usług ale za każdym razem było coraz... potencjalny klient Omijajcie kebap Istanbul na Zaspie - strasznie zepsul sie ostatnio (1) Wieczorem wyladowalem w kebabowni przy SKM Zaspa. Kiedy tam wchodzilem... Kuba Porazka (1) nigdy wiecej ile razy tam szlismy z zona zawsze mieso na kebab akurat sie... G Lokal jak lokal (1) W tej części miasta dobrze, że funkcjonuje. Sieć znam z Bydgoszczy –... LTI kebab na dowóz (1) dojechał na czas ale był letni, bułki uparzone, mało sosu, mało surówek, nie... kasia DNO (1) ZAMOWILEM TELEFONICZNIE , POWIEDZIANO MI ZE DOWOZ ZA 6ZL I W CIAGU 30 MIN,... GOSC gość243 - opinia (1) ogolnie jedzenie mi smakuje, choc pare razy spotkalem sie ze zbyt duza... gość243 co za bzdury piszecie ... (1) 1. jedzenie jest super 2. czysto 3. kulturalnie wnuk ania m. - opinia (1) Zamówiłam telefonicznie 3 kebaby, po 1,5 godzinie przyjechał jeden bo panie... ania m. Olewają (1) Mieszkam na Karłowicza, 1km od tego kebaba. Wracalem dzisiaj z imprezy,... Kuba Dziku - opinia (1) Pamietajcie nie denerwujcie osob ktore robia wam jedzenie to moze sie zle... Dziku porazka ! :( (1) niestety nie polecam juz nikomu tego lokalu ! do niedawna nie było lepszego... mefume niunia - opinia (1) super obsluga i super jedzenie polecam niunia :) (1) Lubie tu jeść:) . niemila obsluga (1) trafilam na zmiane dziewczyn bardzo beszczelnych na jedna z nich mowiono... joanna