Masakra... (1) Zamówienia wielokrotnie się nie zgadzaly zamawiam bez czerwonej przywożą z... Klient po 10 latach taka tragedia (1) Dziś tzn 11.11 2014 kolo18. Zwaliło mnie z nóg. Odkąd Szef otworzył drugi... stały klient mc - opinia (1) ogólnie na telefon nie polecam, jestem 1 km (pieszo 750m) od nich ale w pracy... mc
Tragedia (2) Zamówiłem kebaba za 12 złotych. Mały. Poinformowano mnie, że potrwa to do... Tutek Ruda (1) Wiec pracuje tam taka ruda dziewczyna, ktora spotkalem kilkakrotnie i zawsze... Michal Tragiczna Obsługa (1) Wczoraj zamówiłem kebab w naleśniku a dostałem w bułce,oczywiście pan się... Martens beznadziejnie (1) Jestem rozczarowana dzisiejsza wizyta, Pan z obslugi zle zapisal moje... Monika niesmaczna kapusta czerwona (1) Czesc. czesto tam bywam ale tylko z lenistwa bo mam najblizej. Jedzenie takie... pawel doner kebap i doner kebap specjal (1) zamowilam kebaby do domu,czas oczekiwania ok 1 godz.kebaby zimne,czerwona... holly50 radzę uważać (1) Kebab przepyszny, fura mięsa, ale irytuje mnie już cwaniactwo pracowników... warka totalna porażka (2) Biada tym co zjedza tego kebaba i dodam jeszcze ze daja stare skladniki... nigdy wiecej Żal i porażka (2) Kiedyś uważałam, że to jeden z lepszych kebabów w Gdańsku, ale teraz widzę,... była klientka elegaancko.;) (1) Dla każdego coś dobrego. Kebaby super, można najeść się do syta, przyjść z... Lary aa - opinia (1) Bylem raz, w miare, tylko że było to zaraz po otwarciu tejże budy. Ostatnio... aa :) (1) Ja nie narzekam :) Dziwie się tym narzekającym :) :) bardzo smacznie i przyjemnie (1) jedzenie bardzo smaczne , obsługa na wysokim poziomie , zawsze miła, zawsze... Marek Najgorszy kekab jaki jadłam w życiu... (1) Nigdy więcej :/ Totalna porażka, za taka cenę spodziewałam się czegoś dużo... Mona juz nie ma smacznie czysto itp (1) Witam... Fakt nie polecam nikomu tego lokalu ,bywało naprawdę fajnie ,,miło... PANI Piękna knajpa! (2) Kebab Istanbul jest naprawde dobry! Nigdy niezawiodłem się ani na jedzonku... Dziadu spoko (1) ja tam nie narzekam ,czasem trzeba poczekac ale to normalne bywaja ruchliwe... mychu