Mariusz - opinia (1) Jestem zadowolony ze współpracy z firmą Drawex. Obsługa klienta na naprawdę... Mariusz Emilia - opinia (1) Serdecznie polecam firmę Drawex. Wstępne ustalenia z Panem Damianem... Emilia Edyta - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona, dobrzy fachowcy. Miałam awaryjną sytuację i dzięki... Edyta
Beba - opinia (1) Kilkumiesieczny okres oczekiwania na montaz drzwi bo firna pracuje do 14:30... Beba ROMEK - opinia (1) Nie polecam,listwy na starą futrynę montowane na piankę po dwóch latach... ROMEK Tytus - opinia (1) Okna dostarczone przez firmę Drawex w pełni spełniają moje oczekiwania.... Tytus Grażyna - opinia (1) Profesjonalne podejście do klienta. Szybka, sprawna obsługa. Fachowo wykonane... Grażyna Klient - opinia (1) Polecam. Usługa od ręki. Przyjechali i poprawili to co inną firma złe wykonała. Klient Alicja - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona ze świadczonych przez firmę usług. Podziękowania dla... Alicja Klient - opinia (2) Nie polecam. Osoba oferująca produkty nawija makaron na uszy jak to cudownie... Klient Tomek - opinia (1) Kilka telefonów, emaili i po trzech miesiącach doczekałem się wizyty.... Tomek Tomek - opinia (1) Drzwi same w sobie są w porządku, chociaż patrząc na cenę spodziewałem się... Tomek Montaż okna i parapetu (1) Polecam, profesjonalne doradztwo i wykonanie. Ewa Denc Montaż drzwi wewnętrznych. (1) Montaż drzwi przebiegł bez komplikacji, fachowe wykonanie. Drzwi zgodne z... Anna Olkowska Profesjonalna firma (1) Firma Drawex pomogła nam kompleksowo. Od wyboru drzwi, przez szybki montaż po... Paweł Montaż w porządku, obsługa klienta niekoniecznie (1) Należy rozdzielić ocenę montażu i produktu od oceny obsługi biura. Pomiar,... Gdańsk