DREAMS

Fryzjerzy

Gdańsk, gen. Leopolda Okulickiego 2B/9

Polecam (1) Korzystamy rodzinnie z żoną i synem. Od 5 lat. Bardzo dobra jakość usług czy... Daniel Polecam (1) Pani Ania jest doskonała. Zarówno koloryzacja jak i strzyżenie. Wreszcie... Ola Salon z cieplym duchem! (1) Może zacznę od tego co miałam robione :) keratynowe prostowanie jestem... Kinga
Salon godny polecenia (1) Pierwsza ale nie ostatnia wizyta, polecam Anna Polecam (1) Z dobrych opinii sąsiedzkich, udałam się do ww salonu na farbowanie i... Beata Polecam (1) Byłam na regeneracji włosów JOICO, włosy lśniące, wygładzone i wzmocnione.... Aneta polecam! (1) Z usług fryzjerskich salonu korzystam od 2008 roku jestem bardzo zadowolona,w... Iwona Stała klientka (1) panie maja renome, na Oruni Górnej pracują od 13lat, od samego początku... Teresa Tanio i profesjonalnie (1) Dziewczyny na prawdę bardzo się starają, ceny przystępne i zawsze wychodzę... Stały klient nie polecam (1) 30 maja wyjeżdzałam na wesele- przezornie do fryzjera umówłam sie 2 tygodnie... gabrysia Mało takich fryzjerek (1) Są 3 naprawdę dobre i miłe fryzjerki, jedyny mankament to że trzeba się... Daniel