Co tu dużo mówić. Może zacznę od początku. Mieszkam niedaleko ośrodka na Suchaninie. Początkowo obawiałam się, że jest to jakaś podrzędna szkoła i tu był mój błąd. Jest to bardzo profesjonalna szkoła z rzetelnie przygotowaną kadrą. Teorię miałam z Piotrem i jestem bardzo z tego powodu zadowolona, namawiał do odpowiedzi a nie do biernego słuchania na zajęciach, zawsze można było go o wszystko spytać i nigdy nie mówił, że nie ma czasu(choć jest bardzo zabiegany). A co do praktyk ;)) to odbyłam je z Damianem, szczerze ? Nie mogłam trafić na kogoś lepszego (nie umniejszając kompetencji innym instruktorom z tej szkoły). Od początku atmosfera była bardzo sympatyczna ;)) Czasem nawet rozmawiało się, aż za dobrze bo potrafiłam się tak rozgadać, iż zapominałam gdzie miałam skręcić ;)) (przepraszam jeżeli za dużo mówiłam, taka już jestem). Jednak nie powinnam zapominać o kompetencjach Damiana bo są one naprawdę duże ;)) No i jest on bardzo spokojny, nie krzyczy lecz spokojnie tłumaczy ;)) Mogę tylko powiedzieć – przepraszam, że oceniłam początkowo szkołę jako podrzędną, bo ona w 10000000000% taka nie jest ;)) Pracują w niej ludzie, którym naprawdę zależy aby nam się udało ;))