W 100% polecam P.Tomasza Wojciech (2) Polecam mojego Instruktora Pan Tomasz Wojciech jest bardzo profesjonalnym... Agnieszka S Polecam!!!!! (1) Kurs rozpoczęłam w innym ośrodku, co z perspektywy czasu uważam za błąd.... Martyna Piotr NAJLEPSZY ! (1) Po wielu innych instruktorach/kach trafiłem przez koleżankę do Piotra.To był... Marek
INSTRUKTORZY Z PASJĄ (1) NAJLEPSZA SZKOŁA W 3-MIEŚCIE!!!!, szkoła godna polecenia, w mojej rodzinie... Danka Dziękuje. (1) Dziękuje. Jedno słowo oddaje wszystko.. Wcześniej jeździłam tyle godzin w... Agusiaaa giza2013 - opinia (1) Szkoła godna polecenia, zdałam za pierwszym razem. Dogodne godziny, bardzo... giza2013 Jazdy dodatkowe :-) (1) Po ukończonym kursie i jednym niezdanym podejściu zdecydowałam się wziąć 4... Asia ZDALEM ZA PIERWSZYM RAZEM ! (1) Witam, pragne podzielic sie moja opinia, na temat pewnej instruktorki szkoly... lukasz GORĄCO POLECAM DRIFT (1) POLECAM WSZYSTKIM TĄ SZKOŁĘ JAZDY BARDZO PRZYJEMNA ATMOSFERA PEŁEN... ROBERT W **POLECAM** (1) Witam ! DRIFT to najlepszy ośrodek pod każdym względem, szybkie umawianie... Patryk Profesjonalni instruktorzy (1) Wykwalifikowana kadra to chyba największy atut szkoły. Instruktorzy Piotrek i... Karolina G. Polecam jak najbardziej ! (1) Dziękuje bardzo za wszystko. Polecam jak najbardziej. Instruktor Paweł... Jurek Polecam! (1) Co tu pisać... teoria jak teoria, nie mam porównania to się wypowiadać... Alice Driftem po prawko;) (1) Skorzystałam z jazd doszkalających, ponieważ 3-krotnie mi "nie pykło";), a... Marta polecam instruktora pana damiana baran (1) jestem bardzo zadowolona człowiek usmiechniety bardzo dobrze uczy ,tłumaczy... bogusia Piotrek dziękuję (: (1) Kurs rozpoczęłam w innym ośrodku, co było największym na świecie błędem, nie... zrzęda (: Polecam instruktora Piotra! (1) Gorąco polecam wszystkim szkołę jazdy Drift! Pełen profesjonalizm! Dziękuję... Kasia Oczywiście, że polecam! :) (1) Moje oczekiwania zostały spełnione, a nawet zostałam pozytywnie zaskoczona- w... Monika z Tcz NAJLEPSZA SZKOŁA JAZDY !!! (1) TA SZKOŁA MA NAJLEPSZYCH INSTRUKTORÓW W CAŁYM WOJ.POMORSKIM , POLECAM... Magdalena Kat. B (1) Zdałem za pierwszym razem a teoria bezbłędnie :). Polecam wszystkim kurs w... Mateusz