Polecam szkołę jazdy DRIFT (1) Niedawno zakończyłem kurs kat.B, zdałem egzamin i muszę przyznać, że warto... Wojtek DRIFT RZĄDZI !!! (1) Szkoła Nauki Jazdy DRIFT to szkoła godna polecenia!!! Mam przyjemność uczyć... Agnieszka POLECAM WSZYSTKIM DRIFT (1) Serdecznie polecam wspaniałą szkołę jaką jest szkoła DRIFT, wykłady ciekawe... ola
Niech żyje DRIFT!!! -> to tyle dla tych, którzy nie będą mieli cierpliwości czytać dalej :D (1) Egzamin zdany za 2 podejściem, co wydawało mi się nieosiągalne. Przy zapisie... Asia B. Bardzo na tak. (1) Miałam 3 razy nie zdany egzamin, musiałam dokupić godziny i wybór padł na tą... Malgosia zdane za pierwszym podejściem :) (1) bardzo fajny kurs, małe grupy, przyjemna atmosfera zajęć, indywidualne... lula Rafał - opinia (1) Witam !! po pierwsze chciałbym podziękować Ani, która przygotowała mnie na... Rafał Nie polecam kategorii "A" w Gdańsku. (1) O ile nie ma zastrzeżeń do profesjonalnej ekipy firmy "Drift" to kategoria A... Absolwent Hanna Zimmermann - opinia (1) Serdecznie polecam Wszystkim OSK DRIFT!!! Instruktorka Anna Gruca jest... Hanna Zimmermann Poziom szkoły (1) Bardzo dobry poziom szkoły. Wykładowca teorii (btw trochę podobny do... Wojtas Świetna Szkoła (1) Świetna Szkoła, super dotarcie do kursanta przez instruktorów, świetny... Sebastian Sopot serdecznie polecam (1) serdecznie polecam wspaniała szkoła, wykłady ciekawe, Pani Halinka wspaniała... Przemek Bardzo dobra szkoła. (1) Bardzo dobrym nauczycielem jak dla mnie jest Pani Anna Gruca. Polecam tę... Dawid Pełen profesjonalizm !!!!! (1) Witajcie ! Chciałabym serdecznie polecić wszystkim niezdecydowanym Szkołę... Anna K. Jedna z ostatnich szkół nastawiona na poziom nauczania a nie na zysk :) (1) Bardzo Polecam, zarówno Teoria (z P. Piotrem) jak i Praktyka (z P. Markiem)... Piotr czapki z głów dla instruktorów z drifta ;) (1) Czapki z głów, majtki w dół ;) dla profesjonalizmu i cierpliwości Tomka -... M z Sopotu Polecam!!!! (1) Polecam w 100%. Mam prawko od 5 lat, ale od momentu zdania egzaminu wogóle... Monika J. Zakończylem kategorie B jestem w trakcie robienia A (1) Miałem okazje pojeździć z P. Piotrem(4h przed egzaminem) P.Piotr jest bardzo... Oskar Naprawdę polecam! (1) Opinię wystawiam po zdanym egzaminie,chociaż z czystym sumieniem mogłam... Justyna Wspaniały Nauczyciel Pan Piotr Jereczek (1) Po 2 latach trafiłam do szkoły Pana Piotra w ciągu miesiąca nauczył mnie tego... Roksana Mazelewska