Dobry instruktor = zdane prawo jazdy :) (1) Kurs na prawo jazdy rozpoczęłam jeszcze w innej szkole gdzie instruktorem byl... O. TAK TAK TAK! :) (1) Od pierwszego wykładu z Piotrem wiedziałam, że był to najlepszy wybór szkoły... Olala Ośrodek szkolenia Drift- ŚWIETNA SZKOŁA JAZDY (1) Jestem obecnie w trakcie kursu, ale od samego początku jestem bardzo... marta
Polecam w 100% !!!! (1) Atmosfera panująca w szkole jazdy DRIFT jest niesamowita! Wszyscy chętnie... Paweł ;) Znakomita szkoła z najlepszym instruktorem - Panem Darkiem Bodakiem! (1) Kiedy rozpoczynałam kurs miałam wrażenie, że czeka mnie zadanie niemożliwe,... aleksandra Serdecznie dziękuję!!! (1) Dzięki Panu Piotrowi zdałem wreszcie egzamin! Męczyłem się ponad pół roku w... Arkadiusz Smolarczyk Polecam w 100%. :) (1) Szkoła świetna, był to dla mnie dobry wybór nie mogłam trafić lepiej!! :)... Ola Sopot :) WIEEELKIE DZIĘKI (1) Dla pana Piotra szczególnie, szczere podziękowania, trudno jest mi wyobrazić... Rafał Wielki dzieki dla P.Dariusza (1) Serdecznie polecam nauką w Drifcie pani Halinka miła, Piotr fajnie prowadzi... Wioletta .K instruktor Darek - rewelacja (1) Szczerze polecam pana Dariusza Bodaka. Bardzo sympatyczny instruktor. Uczy w... joanna Polecam!!! (1) Gorąco oraz z całą odpowiedzialnością polecam szkołę jazdy DRIFT. Jeśli... Angela 100 % SATYSFAKCJI :D !!! (2) Serdecznie polecam wszystkim szkołę jazdy DRIFT :)!!! Dziś zakończyłam... Em Polecam !!! (1) Bardzo polecam tą Szkołę! Zajęcia teoretyczne były rzetelnie przeprowadzone... Weronika Polecam! (1) Mimo małych trudności na początku kursu związanych z dostępnością... Jan Rewelacyjna szkoła (1) W dniu własnych urodzin poszłam na egzamin, trwał aż godzinę, objechałam całe... Ewelina Polecam (1) Pełen profesjonalizm pod każdym względem. Polecam wszystkim. Jazda z panem... marekk331 Zdałam i teraz.. drift:)))) (3) Bardzo dziękuję wszystkim moim instruktorom, ale napiszę po kolei za co :)... Choleryczka Drift - najlepsza szkoła nauki jazdy!!!!!! (2) Moja przygoda z Driftem zaczęła się w sierpniu.Przy zapisywaniu się dostałam... Kaska polecam (2) serdecznie polecam wspaniała szkoła, wykłady ciekawe, Pani Halinka wspaniała... Przemek Bardzo Polecam (1) Drift to bardzo dobra szkoła !!! Miałem przyjemność uczenia się z Piotrem... PrzemaS