Polecam !!!
Bardzo polecam tą Szkołę! Zajęcia teoretyczne były rzetelnie przeprowadzone przez Pana Piotra.Jazdy miałam z Panią Ania,która jest super instruktorką,jest bardzo miła,cierpliwa,wyrozumiała i punktualna tak jak inni instruktorzy. Mówiła na co mam zwracać uwagę,podzieliła się ze man swoja wiedzą i doświadczeniem.Miałam też przyjemność jeździć z Panem Markiem,który jest bardzo sympatyczny,wszystko dobrze wytłumaczył,jazdy z nim były bardzo przyjemne i w miłej atmosferze. Ostatnim moim instruktorem był Pan Piotr,który tak jak inni instruktorzy był bardzo wyrozumiały,cierpliwy,zawsze tłumaczył mi wszystko co i jak.Zawsze dodawał mi wiary w siebie jak mi coś nie wychodziło i się martwiłam za co bardzo dziękuje;)Wiele się nauczyłam od tych instruktorów i udało mi się zdać za co jestem im bardzo wdzięczna bo to ich zasługa. Dziękuje im i Pani Halince z która zawsze można było porozmawiać przed wykładami;)Szkoda ze już nie będę mogła z nimi jeździć ale na pewno spotkamy się na drodze. Pozdrawiam;)