Instruktor-podstawa sukcesu (1) Kurs na prawo jazdy zaczęłam w innej szkole w której instruktorem był... e.k. Kat. B (1) OSK Drift polecić mogę szczerze wszystkim przyszłym kierowcom. Kurs (zarówno... Tomek Kat. B , Instrutktor Damian (1) Będę bardzo miło wspominać cały przebyty kurs. Od teorii po samą praktykę... Kamila M.
Kat.B (1) Szczerze polecam wszystkim. Profesjonalizm i bardzo miła atmosfera. Lekcje... Karolina W. Rewelacja (1) Kurs w drifcie okazał się najlepszym wyborem. Wykłady z panem Piotrem na... Wojciech Kat A. Instruktor Bartek (1) Polecam ta szkołę jazdy, formalności i wykłady załatwiane bezproblemowo i... Mikołaj Kat A, polecam! (1) Nauka jazdy na motocyklu to przyjemność w tej szkole, p. Bartek jest... Raf S. Pozdrowienia dla najlepsiejszego instruktora Pana Piotrka (1) Nasza opinia nie może być inna, jak co najmniej pozytywna. Wspaniała obsługa,... Sarah&Ewelinah Opinia kat. A (1) Ogólnie ocena bardzo pozytywna. Prawo jazdy zdane bezproblemowo. Nauka jazdy... Bartek K. KU CZCI DRIFTA I CHWALE PANA DARKA B. ! (1) Do p.Darka trafiłam po oblanym egzaminie i muszę przyznać, że nie był to... Kamila DARIUSZ BODAK - POLECAM (1) Gorąco polecam jazdy z Dariuszem Bodakiem!!! PAWCIO POLECAM ! (1) Właśnie czekam na odbiór prawka:) Zdałam za drugim razem ...myślę, że dałabym... Ania Kat. B, zdecydowanie polecam! (1) Szkołę jazdy Drift oceniam bardzo wysoko i szczerze polecam wszystkim... Tomasz Kat. A (1) Witam, chciałbym zachęcić wszystkie osoby, które wahają się nad wyborem... Tomasz Gorąco polecam!!! (1) Moje jazdy doszkalające z Piotrem były czystą przyjemnością i pozwoliły... Ania Są pospolici instruktorzy ale są też mistrzę nauczania... (1) Miałem okazje doświadczyć i porównać parę szkól jazdy i doszedłem do... Jonathan Drift - Jestem na TAK !!! (1) Co tu dużo mówić. Może zacznę od początku. Mieszkam niedaleko ośrodka na... Kamila ŚWIETNA SZKOŁA POLECAM :) (1) Zdecydowanie polecam szkołe jazdy DRIFT. Teoria z Piotrem wykładana jasno i... Aleksandra Świetna szkoła! Polecam! (1) Jestem bardzo zadowolona z kursu. Drift zapewnił mi nie tylko bardzo dobre... Ewelina Świetny ośrodek szkolenia kierowcow (1) Jak najbardziej polecam tę szkołę jazdy. Wszystko świetnie zorganizowane.... W.W.