Kurs na prawo jazdy zaczęłam w innej szkole w której instruktorem był pDariusz Dodak Z przyczyn osobistych zmienił ośrodek a ja podreptałam za nim był to trafny wybór Szkoła jak każda inna może nauczyć lepiej lub gorzej teoria wychodzi w praktyce zależy od umiejętności przyswajania Podstawą zrozumienia jest kontakt z instruktorem Podstawą zrozumienia jest kontakt z instruktorem P Darek kompetentny odpowiedzialny punktualny spostrzegawczy O nerwów żadnego stresu Z OGROMNĄ WIEDZĄ I PASJĄ Informacje przekazuje w sposób wyczerpujący czasem dosadny ale to działa Jest b wymagający czym więcej z nas wyciśnie w trakcie nauki to potem zaowocuje na egzaminie Nie pozwoli się poddać potrafi wpłynąć na kursanta psychologicznie Nie było mi łatwo ze względu na płeć (kobieta) oraz wiek(45) ale nie poddałam się Moim marzeniem już zrealizowanym było zostać kierowcą a raczej kierowniczką Nauka przy boku p DARIUSZA BODAKA to czysta przyjemność okraszona wyrafinowanym poczuciem humoru W życiu można osiągnąć co tylko nam się zamarzy wystarczy tylko chcieć Życzę wszystkim bez względu na wiek i płeć nie poddawajcie się KOBIETA SKORPION (LAT45)