Jestem bardzo zadowolona z kursu. Drift zapewnił mi nie tylko bardzo dobre przygotowanie do egzaminu ale też, co najważniejsze do późniejszej samodzielnej jazdy.

Już kurs teoretyczny zapowiadał, że wybór Driftu był bardzo dobrą decyzją. Pan Darek omawiał wszystko bardzo dokładnie, dodatkowo "dorzucał" dużo przydatnych i praktycznych informacji od siebie. Uczęszczanie na jego zajęcia nie było nudnym obowiązkiem, wręcz przeciwnie - aż chciało się chodzić na zajęcia. Moim instruktorem na kursie praktycznym był Damian. Po wyjeżdżonych z nim 30 godzinach uważam, że nie mogłam trafić lepiej. Świetny instruktor, zwraca uwagę na szczegóły, bardzo cierpliwy i wyrozumiały, nawet jeśli musiał tłumaczyć mi tą samą rzecz po raz dziesiąty. Nawiązuje genialny kontakt z kursantem, do tego mega sympatyczny, co sprzyjało fajnej atmosferze w czasie jazdy i skutecznie pomagało zmniejszyć mój stres związany z prowadzeniem auta. Dzięki niemu nie poddałam się, za co jestem bardzo wdzięczna. :)

Dziękuję za tak dobrze i profesjonalnie przyprowadzony kurs, oczywiście przede wszystkim Damianowi, ale także Panu Darkowi i przemilej i zawsze pozytywnie nastawionej Pani Halince:)

Polecam szczerze Drift!