Miałem okazje pojeździć z P. Piotrem(4h przed egzaminem) P.Piotr jest bardzo dobrym rzetelnym i dbającym o dobro kursanta instruktorem dał mi wiele wskazówek co do egzaminu . Wypełnia swoje obowiązki bardzo dobrze. Całą część praktyczną miałem okazje przerobić z P. Ania G. Instruktor ten jest po prostu wyśmienity. Pani Ania G. uczuliła mnie na wiele aspektów , podzieliła się ze mną swoją wiedzą i doświadczeniem. Bez wahania mogę powiedzieć ze cała załoga Driftu jest ze szczególnym przemyśleniem dobrana i tworzy najlepszą szkole nauki jazdy w gdańsku . Nie dość że są super wyszkoleni pod względem jazd to jeszcze teorii.Może są młodzi(uważam to za plus gdyż są bardzo sympatyczni) ale także są ekspertami w swojej dziedzinie.Nikt nie przygotuje was tak jak oni.Oni nie tracą czasu , zawsze startowaliśmy z Gdańska i jeździliśmy tylko po trasach.W pełni wykorzystywaliśmy czas. Teraz robię kurs na A i też jestem zadowolony. Jestem przekonany ze również na motor zdam za pierwszym razem.Nie żałuję ani złotówki wydanej na kurs a także żadnej minuty spędzonej tam . Śmiało mogę powiedzieć nie tylko że zdałem ale też że umiem dobrze jeździć . Polecam Serdecznie i pozdrawiam całą załogę Driftu.