Dobre drzwi - polecam (4) Zakupiłem drzwi mahoniowe w sierpniu, a po 5 tygodniach miałem już je... Paweł T. malaga - opinia (1) zamawiałam u państwa drzwi i jestem z ich bardzo zadowolona.Są to drzwi... malaga Ekipa (1) Bardzo fachowa ekipa, ktróra montowała u mnie drzi. Panowie Alfred i... zadowolony klient
POLECAM! (1) Polecam model z szybą LSM. Przemiła Pani w salonie doradziła mi własnie ten... Jarosław Drzwi wewnętrzne (1) Polecam , ciekawe wzory, wysoka jakość. Profesjonalna i miła obsługa. Termin... Mała Czarna zadowolony klient (1) Obsługa kompetentna,montaż w terminie. Jestem bardzo zadowolona. Michalina ok (2) jestem zadowolona z tej firmy, ceny w miarę normalne i termin dobry, mają... Dżoana Po prostu bardzo dobrze (1) Wszystko OK, obsługa bardzo dobra, produkt bez zastrzeżeń Carlos Zdecydowanie polecam. (2) Przede wszystkim profesjonalna obsługa. Miło zaskoczyły mnie Panie - nie... kubonauta POLECAM! (1) Bardzo miła obsługa, przystępne ceny, szeroki wybór i przede wszystkim bardzo... BB Świetne drzwi, super jakośc, POLECAM!!!! (1) Duży wybór drzwi,świetne wykonanie i jakośc,fachowa obsługa,drzwi ze średniej... kupujacy Super drzwi, extra miła i przyjazna obsługa, gorąco polecam !!! (1) Dzrzwi naprawdę super i chodź może nie tak tanie jak w Castoramie,to co do... Michał Trybek