Drobna uwaga.

Dość często zamawiam jedzonko z Ósemki i ogólnie to jestem zadowolony i szczęśliwy, szczególnie po konsumpcji.. Jednak mam uwagę do kucharza. Otóż nie pisałbym tego gdyby była to jednorazowa sytuacja, ale powtórzyło się do po raz trzeci (w ciągu kliku miesięcy). Mianowicie zamawiając pizzę na średnim cieście (nie ma grubego, jest cienkie albo średnie) oczekuję, że ciasto będzie średnie, a trzy razy zdarzyło się, że dostawałem na cienkim.. Nie wiem jak mam tym się najeść - wiem natomiast, że cienkim najeść się nie da i w związku z tym jestem troszkę zawiedziony.. Liczę na poprawę w tej kwestii. Aha, i nie ma tu znaczenia z czym ta pizza była, bo zawsze zamawiam tę samą. Pozdrawiam.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu:

Witam.No cóż jest to właśnie średnie ciasto.Cienkie jest jeszcze cieńsze. Pozdrawiam. Właściciel.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

Re: Odpowiedź obiektu:

A jakie jest cienkie? Jeszce cieńsze od cienkiego?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Odpowiedź obiektu:

Nie może Pan tłumaczyć, że to jest właśnie średnie ciasto.. Zamawiam od dwóch lat regularnie, przynajmniej raz w miesiącu, tę samą pizzę i wiem jak wygląda średnie ciasto. W ciągu ostatnich dwóch - trzech miesięcy zdarzyło się tak jak opisałem w opinii. Wcześniej takich "akcji" nie było i chciałbym aby Pan o tym wiedział i zwracał na to uwagę podczas przyjmowania/realizowania zamówienia.
Z góry dziękuję.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0