Drugi raz na pierwszy rok - co z indeksem?

Studiowałam inżynierię materiałową na FTiMSie, pierwszy semestr zaliczyłam, na drugim przeszłam się na zajęcia raz, niestety sytuacja prywatna zmusiła mnie do rzucenia studiów. Ponownie rekrutowałam się na pierwszy rok i dostałam się na Elektrotechnikę na EiA. Pytanie: czy zmieni mi się numer indeksu? Jeśli tak, będę musiała wyrabiać nową legitkę...
Dopiero niedawno złożyłam rezygnację ze studiów na FTiMSie, bo sami jakoś nie kwapili się, by wypisać mnie z listy studentów. Cały czas jednak, aż do połowy września mieszkałam w akademiku. I o akademik na rok 2015/2016 składałam podanie będąc jeszcze na IM, nie jako pierwszoroczna, przyznali mi pokój i w ogóle, więc pytanie numer dwa: czy będę miała jakiekolwiek problemy kwaterując się do dsu?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Drugi raz na pierwszy rok - co z indeksem?

Legitke zachowujesz starą. Nr indeksu przyznawany jest raz i obowiązuje cały czas, niezależnie czy zmieniasz kierunek studiów. Myslę, że z akademikiem też nie powinno być problemu, ale zawsze możesz jeszcze do nich zadzwonić i poinformować o zaistniałej sytuacji :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Drugi raz na pierwszy rok - co z indeksem?

Z akademikiem ogarnę. Bardzo dziękuję za pomoc, uspokoiłeś/aś mnie ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0