Politechnika Gdańska

Szkoły wyższe

Gdańsk, Gabriela Narutowicza 11/12

Emigrant - opinia (1) pisze z zagranicy bez polskich liter w latach 1964-71 studiowalem na wydziale... Emigrant Tomek - opinia (1) Najlepsza uczelnia w Trójmieście! Tomek słuchacz studiów Standardy ISO - opinia (1) Studia na miernym poziomie. Większość prowadzących po prostu omawia punkt po... słuchacz studiów Standardy ISO
Emigrant - opinia (1) Pisze to bez polskich liter z Francji gdzie wyemigrowalem za czasos komuny w... Emigrant Inżynieria danych na PG a język angielski (5) Witam. Znalazłem na stronie uczelni informacje ze studia są prowadzone... Michał Mauah PG (1) Bardzo dużo zależy od wybranego Wydziału i kierunku studiów. Wiele pozostaje... Mateusz PG z podstawa z matematyki (1) Czy ciężko jest się utrzymać na studiach po matematyce podstawowej w LO? Jak... I rok Materiały transport na WILIŚ (1) Hej. Jestem absolwentką PG na wydziale WILIŚ kierunek Transport. Ostatnio... Agata Sekcja koszykarska (1) Hej. Chciałbym się dowiedzieć, czy ciężko się dostać do sekcji koszykarskiej... Jestem absolwentem. (1) Nie żałuje. Może nie wszystko miało sens. Ale w ostatecznym rozrachunku moja... Tomasz BHP zaoczne podyplomowe (1) Hej :-). Właśnie zastanawiam się nad zrobieniem podyplomowki z BHP na PG.... Ania Chętni (1) Witam Byłby ktoś w stanie przybliżyć mi liczbę chętnych osób w poprzednim... Tw0jst4ryszczur Sobota (1) Witam, mam pytanie dotyczące edukacji weekend owej na kierunku... Rafal Wyprzedaż sprzętu z laboratorium!!!! (1) Witam, Wynajmuję budynek po laboratorium i mam na zbyciu mnóstwo sprzętu!!!... Paweł Egzamin z hydrauliki (1) Jak przejść. To jak wiecie .pomóżcie Gabriel Zbieram ekipę na narty 15-23.12.17 Francja (1) Cześć, Zbieram ekipę studentów na wyjazd w Alpy do Les Orres za 1199 zł. W... maciek Prace MGR INŻ Projekty - DROGI Bud. OGÓLNE i ENERGOOSZCZĘDNE (1) Witam Jestem absolwentem budownictwa z kilkuletnim doświadczeniem zawodowym... Tomek Jakość studiów - informatyka na PG (1) Witajcie :) Mam zamiar dostać się na PG na wydziale Informatyki, jednak moje... Monia Dno (1) Poza reliktowym programem nauczania, niesamowitymi cenami za powtarzanie nic... Zmęczony Uczelnia na 3+ (zaliczone ;p) (1) Zrobiłem MGR uzupełniające na ZiE wszystko w terminie ale już po drugim... Piotras