Politechnika Gdańska

Szkoły wyższe

Gdańsk, Gabriela Narutowicza 11/12

Akademik 2014 (3) Od kiedy można się wprowadzić do akademika? xxx Mechanika i Budowa Maszyn (2) Hej ! Czy idąc na ten kierunek warto kupić jakieś książki czy uda się... Magda mechanika budowli (1) Studentka Architektury potrzebuje kogoś kto wytłumaczy/ udzieli korków z... Karolina
Zamiana akademika do poniedziałku (1) Zamienię pilnie teraz miejsce w DS2 na dowolnie inny. Tel : 731 888 562 :) Patryk umowa o odpłatności za studia (1) Witam, nie wiem jak wypisać umowe o odpłatnośći za studia niestacjonarne I... patryy12 Wnioski (3) Witam, jak to jest z tymi wnioskami, w informacjach dla pierwszaka, które... nowy_student Jak to jest z tym wf-em? (7) Cześć. Zastanawiam się jak wyglądają zajęcia z wychowania fizycznego na pg.... tymon. Przeniesienie na inny kierunek (6) Dostałam się na na elektronikę i telekomunikację, ale dużo bardziej zależy mi... B. Adapciak (2) Hej ! Zastanawiam sie czy jechać na adapciak pg , warto ? Chodzi mi głównie o... Batman kto na biotechnologię? (2) Kto z was dostał się na biotechnologię? Fajnie byłoby się poznać przed... JM. rezerwa energetyka (2) jeśli na kierunku energetyka na OiO brakuje mi ok 40 miejsc i 2 pkt do progu... hehe Politechnika Gdańska Parking (3) Wybieram sie w dniu jutrzejszym do Gdańska w celu zlozenia dokumentów na PG i... Krzysiek PG a dojazdy rowerem ?:D (3) Wie ktoś, czy jest na PG jakieś miejsce monitorowane/strzeżone dla rowerów ? kolarov PG rekrutacja (2) Witam. Niedawno ogłoszona została lista wstępnie przyjętych na Politechnikę... Aleksander zarządzanie (1) proszę o opinie o zarządzaniu inżynierskim oprócz specjalności IT. Jak z... Ola Infomatyka i telekomunikacja (2) Mam pytanie do osób, które wybrały w rekrutacji telekomunikację i... studentPG Gratuluję wiedzy (7) Większość inżynierów i magistrów inżynierów po PG właśnie pracuje na... hartownik Inżynieria Biomedyczna vs Inżynieria Materiałowa (2) Witam w tym roku prawdopodobnie dostanę sie na oby dwa kierunki, i tam... JP rezerwa pg (4) witam, mam pytanie dotyczące listy rezerwowej na pg. Mianowicie jestem na 3... dalekowidz AiR na ETI, Energetyka na EIA i Informatyka na ETI (3) Prosiłbym kogoś o poradę w sprawie wyboru któregoś z powyższych kierunków.... mam5dninadecyzje