Politechnika Gdańska

Szkoły wyższe

Gdańsk, Gabriela Narutowicza 11/12

Matematyka - co na ćwiczeniach? (1) Witam Napisze ktoś możne co jest poruszane na ćwiczeniach z matematyki na I... piotrus Zarządzanie II stopnia w języku angielskim Politechnika Gdańska (1) Czy po filologii angielskiej mozna wybrac sie na takie studia? Czy ktos kto... Kama MiBM - pytania (2) Witam, Za rok planuje dostac sie na ten kierunek, wiec mam kilka pytan. Zdaje... Klikklikklik
Brak słów... (2) Jestem aktualnie studentka pierwszego roku i rozumiem ze uczelnia może miec... studentka Kwaterowanie w DS (2) Jak jest z kwaterowaniem w DS? Czy można kwaterować się od 25, czy później,... studentka Inauguracja (3) Mam 2 pytania. Czy inauguracja roku jest obowiązkowa? Można w późniejszym... :) Drugi raz na pierwszy rok - co z indeksem? (3) Studiowałam inżynierię materiałową na FTiMSie, pierwszy semestr zaliczyłam,... Głupia Zamienię DS11 na DS8 =) (1) Tak jak w temacie. Zamienię otrzymane miejsce w DS11 w zamian za miejsce w... xyz2015 PG AKADEMIK (3) CZEŚĆ! Mam pytanie dotyczące akademików PG.. chciałbym się dowiedzieć, w... stjudent Średnia ocen PG (4) Hej, mam pytanie dla zaznajomionych w temacie oceniania na PG, a konkretnie... Korek Dom studencki nr 1 (2) Cześć wszystkim, dostałem przydzielony ds1 i zastanawiam się jak wyglądają... kkk Platforma eNauczanie (1) Czy ktoś zapisał się już na jakiś kurs o których piszą tutaj... Anka Kursy biblioteczne (5) Dowiedziałam się, że każdy student pierwszego roku będzie musiał wziąć w nich... Paula Wymienię miejsce w Akademiku (2) Wymienię miejsce w DS2 na miejsce w innym Akademiku PG, moze być każdy oprócz... marazm Kurs z matematyki PG (7) Cześć! Czy był ktoś w zeszłych latach może na takim kursie organizowanym... Michaś_329 Błąd w erekrutacji. Pomocy! (2) Witam, Zdecydowałem się napisać tutaj ponieważ natknąłem się na poważny... KamilPrzyszlyStudeny Adapciak (19) Wybiera się ktos z Was na adapciaka? :) Znacie jakies opinie, czy warto... SARA Niestacjonarne (1) trudno sie dostac czy biora jak leci? interesuje mnie mechatronika, air i... bu EiT ( ETI) (1) Myślicie, że na EiT na ETI prog spadnie o wiecej niz 2 pkt? Mecik Gospodarka przestrzenna (10) kto sie ostal piszcie ile procent z matur i ptk ujednolicone ? ja na... mlody